Waarom onze organisatie

Goede samenwerking, onderling vertrouwen en interesse voor elkaar
Altijd dichtbij huis werken. Met verschillende vestigingen verspreid over Nederland

Wij bieden

Standaard 25 vrije dagen (fulltime). Daar bovenop per jaar maximaal 13 vrije dagen bij kopen.
Vitaliteitsbudget
Wij bieden direct een vast contract

Over ons

Gezond ondernemen. Daar zijn wij voor.

Van de bakker op de hoek tot een internationaal bekende distilleerderij. ArboNed helpt mkb'ers met alle (preventieve) arbozaken, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: ondernemen. Verzuim en preventie staan niet altijd hoog op de to-do lijst, maar dankzij jouw persoonlijke aanpak raken zij toch overtuigd van het belang.

Persoonlijke aanpak voor het mkb

Samenwerken binnen hechte, multidisciplinaire, zelfsturende teams. Groeien in een informele cultuur zonder overbodige managementlagen. Van betekenis zijn voor mkb-ondernemers die jouw kennis en kunde hard nodig hebben. Dat is werken bij ArboNed.

ArboNed is een van de arbodiensten van het eerste uur. In 2024 vieren we ons 30-jarig bestaan. Het mooie is, we hebben veel fris bloed én collega's die al sinds die begindagen met veel plezier bij ons werken.

Onze vakgebieden, jouw expertise

Van bedrijfsartsen en artsen, tot casemanagers, adviseurs en staffuncties. Bij ArboNed hebben we alle expertises in huis om mkb'ers te helpen met alle (preventieve) arbozaken. Bij ons draait het om multidisciplinair samenwerken met gezellige en hardwerkende collega's. Dankzij onze landelijke spreiding werk je altijd dicht bij huis. Thuiswerken is natuurlijk ook mogelijk. 

Onderdeel van HumanTotalCare

ArboNed is onderdeel van HumanTotalCare, net als HumanCapitalCare, Mensely, Focus en IT&Care. Met in totaal 2.000 collega's hebben we één gezamenlijk doel: #meerbetekenen voor werkend Nederland.Onze waarden

Van betekenis zijn
Als je werk doet wat je leuk vindt, wat je kunt én dat past in het leven dat je leidt, dan is werk het meest van betekenis. Voor jezelf, de organisatie en de maatschappij.
Vertrouwen
Er is volop ruimte voor ontwikkeling, ambitie, eigen inbreng en ideeën. Waar nodig bieden wij de faciliteiten, zodat jij de beste versie van jezelf kunt zijn.
Aandacht voor jou
Wij creëren optimale arbeidsomstandigheden voor onze professionals, zodat jij de regie en vrijheid houdt over je eigen loopbaan.
Teamspirit
Samen met gezellige en hardwerkende collega's maak je het verschil voor onze klanten door ze optimaal te adviseren en te ondersteunen bij hun koers naar een vitale organisatie.
"Groeien in een informele cultuur en van betekenis zijn voor mkb-ondernemers die jouw kennis en kunde hard nodig hebben. Dat is ArboNed."
Nathalie de Geus
Nathalie de Geus Algemeen directeur ArboNed

Bij ArboNed zijn de volgende 5 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Heel leuk dat je gesolliciteerd hebt
Eerste reactie
Na je sollicitatie nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
Eerste interview
In een persoonlijk gesprek (of via Microsoft Teams) bespreken we jouw wensen en kijken we naar de best passende mogelijkheden voor jou binnen onze organisatie.
Meelopen
Als je nog twijfelt over solliciteren, kun je ook een dagje meelopen.
Tweede interview
We zijn beiden enthousiast. Je ontmoet jouw toekomstig leidinggevende.
Aanbod
Wat leuk! Je komt bij ons werken. We sturen je graag een voorstel met daarbij een aanvraag voor een VOG.
Vast contract
Je ontvangt bij ons bij een vaste baan ook direct een vast contract
Aangenomen
Alles geregeld. We hebben de screening gedaan en kijken uit naar jouw eerste werkdag.
Onboarding
Je ontvangt een uitnodiging voor onze onboarding app. Hier krijg je alvast meer informatie over onze organisatie en allerlei praktische informatie voor je eerste werkdag en de eerste weken daarna.
Introductiedag
Wij begeleiden je zo goed mogelijk. Onder andere met een introductiedag. Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met de organisatie, je collega’s en de verschillende merken.

Gerelateerde organisaties