Waarom onze organisatie

Werken bij AQUON betekend flexibiliteit, deskundigheid en verantwoordelijkheid.
Werken met betrokken collega's aan de waterkwaliteit van Nederland! Goed water, goed leven!

Wij bieden

Individueel Keuze Budget
https://vwvw.nl/salarisschalen
Met het PBB kan er een opleiding betaald worden

Over ons

AQUON is de ideale partner voor water gerelateerd onderzoek. Vanuit onze deskundigheid bieden wij dagelijks inzicht in waterkwaliteit voor onze aangesloten waterschappen in gebied Midden- en Zuid-Nederland. Samen werken we aan schoon water en een gezonde, duurzame leefomgeving voor flora en fauna. Onze laboratoria staan in Tiel en Leiden.

Werken bij AQUON
Wij zijn altijd geïnteresseerd in gemotiveerde professionals die ons team willen versterken. AQUON biedt een prettige werkomgeving en een informele sfeer. Als medewerker van AQUON wordt je actief betrokken bij het verbeteren van processen en draag je bij aan een aangename werkomgeving. AQUON biedt ruimte voor diversiteit en de ontwikkeling van het individu. Jaarlijks bieden we meeloopstages en afstudeeropdrachten aan voor studenten.Onze waarden

Samen
Binnen AQUON leveren we samen een bijdrage aan het doel dat we nastreven. We nemen elkaar serieus en komen onze afspraken na.
Verantwoordelijk
Als medewerkers van AQUON staan we achter de keuzes en afspraken die we maken. We nemen onze verantwoordelijkheid: voor eigen taken en plichten, naar onszelf én naar anderen.
Professioneel
AQUON is professioneel: we volgen de vastgestelde regels en werkwijze. Problemen lossen we op, efficiënt en met elkaar.

Bij AQUON Wateronderzoek en Advies zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar: