Over ons

Wie zijn wij ? 

Wij zijn AquaSport een jong en dynamisch bedrijf met een klein team 2 dames op de werkvloer en drie monteurs in het veld, we staan altijd voor elkaar klaar.

Wat doet Aqua Sport

We zijn een specialist in het ontwerpen, bouwen, onderhouden en renoveren van luxe binnen- en buitenzwembaden, maar ook exclusieve wellness@home concepten. We maken van elk denkbaar type folie zwembaden en zijn onder andere dealer van het gerenommeerde merken zoals RivieraPool (prefab polyester zwembaden), VPS (pvc prefab zwembaden) en Niveko (bouwkundige polystone zwembaden) waarvan wij ook 'Profi partner' zijn.

Wat maakt het verschil

Sinds 2018 hebben we voor onze exclusieve zwembaden en @home wellness concepten een nieuw (merk)label ontwikkeld dat luistert naar de naam Blauwater. Een bijzonder merklabel waarmee wij ons specifiek op het hogere segment binnen de particuliere thuismarkt richten.

Wat betekent dat we als Aqua Sport Zwembad & Wellness Techniek onze handen vrij hebben voor de zakelijke markt, oftewel recreatieve opdrachtgevers, maar ook luxe hotels en wellness resorts. En dat zowel in Nederland als daarbuiten. Van concept idee, tot ontwerp en realisatie. In alles gaan we verder dan anderen. Reden dat wij u graag uitdagen om uw ideeën op tafel te leggen, uw dromen te delen en uw hart te laten spreken. Als geen ander weten wij de wereld van water namelijk zo in te richten en te definiëren, dat er een unieke beleving ontstaat die gasten niet alleen zullen boeien, maar ook binden. Iets wat we overigens niet alleen doen, maar samen met architecten, interieur designers, landschapsarchitecten en hoveniers die allemaal weten hoe belangrijk het is om de wereld te laten draaien. 

Bij Aqua Sport Zwembadtechniek B.V. is de volgende vacature beschikbaar: