Waarom onze organisatie

Een slagvaardige onderneming waarin jouw goede ideeën snel in de praktijk worden gebracht
Een multiculturele organisatie met een open cultuur, korte lijnen en een erg fijne werksfeer
We vormen een leuk en ambitieus team en werken in een open cultuur

Wij bieden

We investeren graag in jouw ontwikkeling
Pensioen
We bieden je een mooie werkplek maar een dagje thuiswerken kan natuurlijk ook.

Onze recruiter

Over ons

Anur, mogen we ons even voorstellen?

Anur Halal Food werd in het verleden vaak getypeerd als ‘Hollandse snackspecialist binnen etnische gemeenschappen’. Onze roots lagen namelijk bij het ontwikkelen van halal-varianten van oer-Hollandse snacks als frikandellen en ham- en kipburgers. Deze hebben we in relatief korte tijd op de islamitische (menu)kaart weten te zetten. Gaandeweg is dit snackassortiment aangevuld met een veelheid aan authentieke Oosterse, Mediterrane, Surinaamse en Aziatische specialiteiten en maaltijdcomponenten. Zowel diepvries als koelvers.

Tegenwoordig is Anur als A-merk niet meer weg te denken uit het etnische kanaal in binnen- en buitenland. Met distributie in meer dan 6.000 etnische winkels en supermarkten in onder andere Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje en Scandinavië, heeft Anur al jaren een leidende positie in West-Europa. We zien het als een compliment dat in al deze landen ook steeds meer niet-islamitische consumenten interesse tonen in onze halal-vleesproducten. 

Shop-in-shop concept
Ons beproefde cash-van systeem is een belangrijke pijler van het blijvende succes van Anur. Wij zijn er, net als veel van onze klanten, letterlijk groot mee geworden. Want wat is er nou makkelijker voor u als retailer dan een leverancier die uw in bruikleen gegeven vriezer rechtstreeks vanuit de bestelwagen voor u aanvult? De vriezers zijn helemaal in de huisstijl van Anur uitgevoerd en een echte eye-catcher. Het is in feite een kleine winkel binnen uw eigen winkel. Het gemak voor uw klanten is tweeledig: niet alleen zijn het vrijwel allemaal convenienceproducten, maar ze zijn bovendien overzichtelijk gepresenteerd.

Ook good service in foodservice
Anur-consumenten willen natuurlijk ook graag in etnische horecagelegenheden of het ziekenhuis kunnen genieten van de lekkerste halal-producten. Daarom zijn veel van onze producten ook verkrijgbaar in op maat gesneden horeca- en cateringverpakkingen. Zo weten steeds meer instellingen onze handige twee- en meerplaks vleeswaren te waarderen. Speciaal voor de horeca hebben we bovendien enkele snacks ontwikkeld met een hoger vleesgehalte dan de retailvariant. We hebben dus voor elk gebruiksmoment de juiste oplossing.Bij Anur Halal Food is de volgende vacature beschikbaar: