Waarom onze organisatie

Je biedt kansrijk onderwijs en helpt leerlingen op weg naar een mooie toekomst.
Je werkt op een grootse kleine school in een hecht team.
Je wordt begeleid door een docentcoach en je krijgt volop de kans en alle ruimte je te ontwikkelen.

Wij bieden

Ruim ouderschapsverlof
Salarisschaal conform CAO
Opleidingsbudget

Onze recruiter

Over ons

Op eigen wijze stevig in je schoenen staan 

Het Antoon Schellenscollege, ook wel ’t Antoon genoemd, is een kleinere vmbo-onderbouwschool waar de mogelijkheden van de leerlingen centraal staan. Leerlingen worden binnen en buiten de lessen voortdurend uitgedaagd om in een veilige leeromgeving hun talenten en mogelijkheden te ontdekken en te ontwikkelen en hun autonomie te vergroten. Op ’t Antoon bieden we vmbo-onderbouwonderwijs op de niveaus vmbo-pro, vmbo-basis, -kader en -theoretisch aan leerlingen die in het regulier onderwijs een ondersteuningsbehoefte hebben (sociaal-emotioneel en weerbaarheid, leerachterstanden, dyslexie en dyscalculie en autisme). Deze leerlingen hebben baat bij dát wat ons onderwijs beoogt. Na klas 2 zijn de leerlingen klaar om hun opleiding op een andere school in klas 3 te vervolgen. Ze hebben dan een solide kennisbasis, geprikkelde leergierigheid, zelfvertrouwen en sociale vaardigheden?.Onze waarden

Jij maakt morgen mooi!
Het is de belofte aan onze leerlingen, medewerkers en staat centraal in onze missie en visie. Met zes samenwerkende scholen, van praktijkonderwijs t/m vwo, is er altijd een school die bij je past.
Kansrijk
Leren en ontwikkelen doen we samen. Wij bieden kansen om het beste uit jou en je leerlingen te halen. Jij laat ze de wereld ontdekken op hun eigen niveau.
Bijdragen(d)
Jij voelt je verantwoordelijk voor je vak, je werk en de school en maakt gebruik van de professionele ruimte die we jou bieden om bij te dragen aan beter onderwijs voor onze leerlingen.
Diversiteit
Samen zorgen we voor passend, kleurrijk en actueel onderwijs. We creëren een veilig, inclusief en kansrijk klimaat voor iedere leerling.

Bij Antoon Schellenscollege is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Wij ontvangen graag je sollicitatie via de OMO-website.