Over ons

Onze school:
Het Anna van Rijn College is een internationaal georiënteerde openbare school in Nieuwegein. Een school die de wereld van morgen opent!

We bieden modern, ICT-rijk onderwijs aan op vwo-, havo- en mavoniveau. Wij helpen onze leerlingen zich maximaal te ontplooien en bereiden ze voor op de volgende (onderwijs)stap in hun leven. Dat doen we op onze eigen manier: persoonlijk, met ambitie en door goede samenwerking. We zijn leergierig en nemen ieder voor zich en samen onze verantwoordelijkheid. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen! Spreekt dit je aan? Bekijk dan ook even onze website en de NUOVO Scholen gedragscode. Ben je benieuwd naar meer cijfers en achtergronden van onze scholen, kijk dan zeker ook op Scholenopdekaart.nl.
 
Het Anna van Rijn College is een academische opleidingsschool voor de Archimedes Lerarenopleiding (Hogeschool Utrecht), de Graduate School of Teaching (Universiteit Utrecht) en de Hogeschool voor de Kunsten (Utrecht). Ook zijn we erkend leerwerkbedrijf voor het MBO.

Het opleiden in de school vinden we op het Anna van Rijn college heel belangrijk. We ondersteunen mensen in hun ontwikkeling tot goede docent of onderwijsassistent. Daarnaast doen docenten en studenten onderzoek in de school. Zo werken we aan beter onderwijs.

Wij zijn onderdeel van de stichting NUOVO Scholen die bestaat uit vijftien scholen in de gemeente Utrecht en omgeving (https://www.nuovo.nl/).

Het Anna staat voor:
Uitdagend onderwijs, op maat, in een internationaal georiënteerde setting! Op het Anna raak je nooit meer uitgeleerd, we vinden het belangrijk dat iedereen zijn talenten kan ontdekken en ontwikkelen. We werken samen aan zelfstandigheid binnen een veilig en inspirerend schoolklimaat.

Bij Anna van Rijn College is de volgende vacature beschikbaar: