Over ons

Amstelland International School (AIS)

Vision Statement International education which inspires creative thinking, provoking children to become curious and take ownership of their learning.
Mission Statement Amstelland International School is dedicated to establishing a learning community which empowers student voice, invests in nurturing relationships, fosters compassion for humanity and inspires a shared responsibility of our planet.
School values: • Curiosity • Community • Agency • Relationships • Responsibilit

Werken bij Onderwijsgroep Amstelland
Onze onderwijsgroep bestaat uit twaalf scholen voor bijzonder onderwijs waaronder een International school in Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel. De scholen hebben elk hun eigen karakter, maar delen dezelfde kernwaarden: Vertrouwen, Verbondenheid, Ontmoeten, Gedrevenheid en Aandacht. We hebben oog voor iedere leerling en willen de leerling méér brengen dan kennis alleen. Dat is voor ons: onderwijs met een hart. Deel jij deze visie? Dan maken we graag kennis! 
 
Werken bij Onderwijsgroep Amstelland biedt veel mogelijkheden.
Binnen de verschillende scholen is er altijd wel een school te vinden die qua werksfeer en cultuur bij een medewerker past. Onderwijsgroep Amstelland blijft op zoek naar nieuwe collega's met een (bijna) afgeronde PABO opleiding. Ook voor tijdelijk werk is het interessant om nader kennis te maken met een van de scholen.We hebben onze eigen AmstelAcademie, is er ruimte voor eigen inbreng en we waarderen diversiteit. Het maakt niet uit waar je geboren bent of van wie je houdt, we willen een afspiegeling zijn van onze samenleving.  
 
Nieuwe medewerkers binnen de scholen mogen rekenen op goede introductie en begeleiding (o.a. video interactie begeleiding) gedurende de beginperiode. In een gezamenlijk plan worden de afspraken vastgelegd om de nieuwe medewerker zich zo snel thuis te voelen in de nieuwe werkkring.