Over ons

Al meer dan 65 jaar opereert Altrex wereldwijd als toonaangevende A-merk fabrikant en distributeur van klimmaterieel. Kwaliteit op het hoogste niveau. Veiligheid tot op de bovenste trede. Je vindt het bij Altrex. Altijd op zoek naar vernieuwing. Daarbij gaat het ons niet om het innoveren, maar om dóór innoveren jouw werk makkelijker en veiliger te maken. Dat is immers waar het om draait. De zekerheid dat je met het beste werkt. Vandaag én morgen.

Het brede assortiment varieert van ladders, trappen en steigers tot complete hangbruginstallaties; voor zowel de echte professional als voor de doe-het-zelver. Altrex verzorgt naast het standaard leveringsprogramma ook maatwerkoplossingen, keuringen, certificeringen en opleidingen. Naast de vestiging van hoofdkantoor, fabriek en logistiek centrum in Zwolle heeft Altrex verkooporganisaties in België en Spanje. Er werken bij Altrex ongeveer 160 medewerkers.

De afdeling Inkoop is binnen Altrex verantwoordelijk voor het afsluiten, bewaken en vernieuwen van inkoopcontracten van een zeer breed pakket aan grondstoffen, (handels)producten en diensten. Prijs, kwaliteit, leveringsbetrouwbaarheid en verdere intensieve samenwerking met leveranciers zijn de kernbegrippen in het inkoopproces bij Altrex. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een Technisch Inkoper.

Bij Altrex via LEV Carrièremakers zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar:

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen