Over ons

Industriële deuren worden vaak gezien als sluitpost. Alpha Deuren International ziet haar producten vooral als startpunt voor onderscheidende utiliteitsbouw en woningbouw. Vanuit die gedachte startten we in 1995 met de productie van hoogwaardige industriële ISO en ALU sectionaaldeuren.

Sindsdien onderscheidt Alpha zich door hightech productiefaciliteiten, een innovatief en compleet leveringsprogramma, een heldere werkwijze en zeer scherpe prijzen. Die aanpak werkt, tot op de dag van vandaag. Jaarlijks vinden ruim 70.000 sectionaaldeuren hun weg naar opdrachtgevers in 24 landen.

Wij doen er alles aan om klanten tevreden te maken, service staat op nummer 1. Elke dag weer een wereld aan nieuwe mogelijkheden openen, dat is de wereld van Alpha Deuren International. Onze organisatie is sterk groeiende en wij opereren vanuit Didam. In totaal zijn we met 270 collega’s.

We zijn uitstekend bereikbaar! Ons kantoor ligt op steenworp afstand van de snelweg en recht tegenover het station! Er heerst bij ons een informele en open sfeer. Collega’s zijn erg behulpzaam en zorgen goed voor elkaar. Het is een hechte club, waar in een goede sfeer topproducten worden gemaakt. Samenwerking is de basis voor succes!