Waarom onze organisatie

"Een gevoel van een klein bedrijf met ondersteuning op wereldwijde schaal."
"Wij mogen ons de #1 van de wereld in automaterialen noemen!"
"Wij zijn er trots op dat mensen de basis zijn van onze successen."

Wij bieden

Een goede pensioenregeling
Werken vanuit huis mogelijk
AAGB Academy met 150 online trainingen

Onze recruiter

Over ons

Welkom bij Alliance Automotive Group Benelux!
Wij zijn een internationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in de distributie en verkoop van auto-onderdelen en auto accessoires. Alliance Automotive Group Benelux is onderdeel van Alliance Automotive Group Europa die op haar beurt een dochteronderneming van Genuine Parts Company (GPC) is. Wereldwijd de grootste distributeur van auto-onderdelen met activiteiten in Noord-Amerika, Europa en Australië. Daarom mogen wij ons de #1 van de wereld in automaterialen noemen!  We hebben het beste van twee werelden. Het gevoel van een klein bedrijf met ondersteuning op een wereldwijde schaal. Wij vertrouwen erop dat onze mensen doen wat zij het beste achten voor hun teams, onze klanten, onze leveranciers en de gemeenschappen die wij in beweging houden. Onze kracht ligt in de relaties die we opbouwen en de waarde die we leveren. Wij doen dit door lokale expertise te combineren met een wereldwijde kracht.

Onze merken
Alliance Automotive Group Benelux is eigenaar van diverse merken, formules en ketens zoals PartsPoint, Winparts en Alliance Automotive Trading.

Het kantoor, het distributiecentrum en de zes regionale depots opereren allemaal onder de naam Alliance Automotive Group Benelux. Op ons kantoor zijn alle krachten op het gebied van inkoop, marketing, logistiek, IT, HR en administratie gebundeld. Vanuit het state-of-the-art distributiecentrum worden de regionale depots bevoorraad. De regionale depots zorgen op hun beurt dat de auto-onderdelen en autoaccessoires bij onze vestigingen komen.

Onze 100 PartsPoint vestigingen (voorheen Brezan, Staadegaard, Technische Centrale, Dabeko en Ferwerda) zijn het centrale contactpunt voor onze klanten: garagisten en hun monteurs. Al het werk dat wij doen draait om het ondersteunen van de garages. Niet alleen met het hebben van de juiste voorraad, maar ook door hen toegang te geven tot een breed palet aan concepten en formules.Onze waarden

Doelgerichtheid / Daadkracht
Wij begrijpen dat grote dromen worden verwezenlijkt door praktische, realistische en tastbare acties.
Integriteit
Wij streven onze visie na met eerlijkheid en wederzijds respect voor iedereen.
Mensen
Wij geven mensen vertrouwen, kansen en persoonlijke groei.
Prestaties
We gaan verder dan het afmaken van de taak; we zetten door tot we trots zijn op het resultaat.
Verantwoordelijkheid
Wij streven naar inclusiviteit, diversiteit en duurzaamheid voor een betere toekomst.

Bij Alliance Automotive Group zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
We zijn heel benieuwd wie jij bent en wat jouw motivatie is om bij ons te komen werken. Als een vacature je aanspreekt, dan kun je solliciteren via de knop ‘Solliciteren’.
Eerste reactie
Wij proberen jouw sollicitatie na ontvangst zo snel mogelijk te beoordelen. We streven ernaar om binnen twee weken contact met je te hebben opgenomen, per telefoon of e-mail.
Eerste interview
Behoor je tot de selectie sollicitanten die doorgaat naar de volgende ronde of wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, dan vindt er altijd een persoonlijk gesprek plaats.