Over ons

Welkom bij Alliance Automotive Group Benelux!

Wij zijn een internationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in de distributie en verkoop van auto-onderdelen en auto accessoires. Alliance Automotive Group Benelux is onderdeel van Alliance Automotive Group Europa die op haar beurt een dochteronderneming van Genuine Parts Company (GPC) is. Wereldwijd de grootste distributeur van auto-onderdelen met activiteiten in Noord-Amerika, Europa en Australië. Daarom mogen wij ons de #1 van de wereld in automaterialen noemen!  We hebben het beste van twee werelden. Het gevoel van een klein bedrijf met ondersteuning op een wereldwijde schaal. Wij vertrouwen erop dat onze mensen doen wat zij het beste achten voor hun teams, onze klanten, onze leveranciers en de gemeenschappen die wij in beweging houden. Onze kracht ligt in de relaties die we opbouwen en de waarde die we leveren. Wij doen dit door lokale expertise te combineren met een wereldwijde kracht.

Onze merken

Alliance Automotive Group Benelux is eigenaar van diverse merken, formules en ketens zoals PartsPoint, Winparts en Alliance Automotive Trading.

Het kantoor, het distributiecentrum en de zes regionale depots opereren allemaal onder de naam Alliance Automotive Group Benelux. Op ons kantoor zijn alle krachten op het gebied van inkoop, marketing, logistiek, IT, HR en administratie gebundeld. Vanuit het state-of-the-art distributiecentrum worden de regionale depots bevoorraad. De regionale depots zorgen op hun beurt dat de auto-onderdelen en autoaccessoires bij onze vestigingen komen.

Onze 100 PartsPoint vestigingen (voorheen Brezan, Staadegaard, Technische Centrale, Dabeko en Ferwerda) zijn het centrale contactpunt voor onze klanten: garagisten en hun monteurs. Al het werk dat wij doen draait om het ondersteunen van de garages. Niet alleen met het hebben van de juiste voorraad, maar ook door hen toegang te geven tot een breed palet aan concepten en formules.Bij Alliance Automotive Group zijn de volgende 30 vacatures beschikbaar: