Over ons

Nieuwe energie in de Rotterdamse haven!

Alco Energy Rotterdam

Alco Energy Rotterdam is een jonge bioraffinaderij die in 2010 is opgestart in Europoort Rotterdam. Het is één van de grootste producenten van bio-ethanol, veevoeder en CO2 in Europa. 

De Rotterdamse fabriek is onlangs overgenomen door Alcogroup, de 2e bio-ethanolproducent van Europa en Vanden Avenne, een gespecialiseerde graanhandelaar. Als Alco Energy Rotterdam bouwt zij nu in nauwe samenwerking met het zusterbedrijf Alco Bio Fuel uit Gent aan een nieuwe toekomst. Op de fabriek in de Europoort zijn wij dagelijks met ongeveer 90 collega’s aan de slag om de productieprocessen te optimaliseren, te verbeteren en daarbij een gedegen bijdrage te leveren aan duurzame energievoorzieners.

Onze plannen
Alco Energy Rotterdam is een nieuw bedrijf en heeft een grote ambitie om productieprocessen te optimaliseren met daarbij veel aandacht voor veiligheid, milieu en productiviteit. Wij willen namelijk de hoogst mogelijke kwaliteit producten blijven leveren. Er wordt de komende jaren flink geïnvesteerd en wij hebben medewerkers nodig die het als een uitdaging zien om met ons te werken aan het bereiken van onze doelen. Onze mensen vinden het leuk om te bouwen aan de toekomst van een jong, competitief bedrijf.

Bij Alco Energy Rotterdam zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaat gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van uitzendbureaus op JoBBsquare.