Waarom onze organisatie

Leuke teamuitjes, vrijdag middag borrel, lunchwandelingetje
Dynamisch en groeiende organisatie waarin je mee kan en mag denken
mooie doorgroei mogelijkheden via de Aircargo Academy, met in- en externe opleidingen

Wij bieden

25 vakantiedagen
Interne doorgroeimogelijkheden
Flexibele werktijden zijn mogelijk tussen 08:00 en 18:00uur

Onze recruiter

Over ons

Aircargo.nl is gespecialiseerd in luchtvracht op het gebied van time-sensitive en temperatuurgevoelige zendingen.

Aircargo.nl is een onafhankelijke, logistieke dienstverlener. Wij behandelen import- en exportzendingen, hebben een warehouse en verzorgen douaneformaliteiten. Hieronder wordt kort uitgelegd wat dat inhoudt.

 Bederfelijke goederen zoals bloemen, planten, drink- en voedingswaren worden ook wel perishables genoemd. Deze zendingen moeten snel, gekoeld en vers aankomen op de plaats van bestemming. Dit noemen we ook wel Time Sensitive en/of Temperature Controlled zendingen. Juist dit soort zendingen zijn onze specialiteit!

Daarnaast vervoeren wij ook Time Critical zendingen. Deze zendingen vereisen speciale aandacht, aangezien deze snel of binnen een specifiek tijdsbestek geleverd moeten worden. Dit kunnen bijvoorbeeld AOG (Aircraft On Ground) zendingen zijn, hier is grote haast mee omdat het betekent dat er ergens een vliegtuig defect staat en wacht op een specifiek onderdeel. Het kan zelfs voorkomen dat wij het pakketje met een passagier op het vliegtuig meesturen, zo belangrijk kan het zijn, dit is dan een OBC-zending (On Board Courier).

Ook vervoeren wij goederen die onder de Dangerous Goods vallen. Dit zijn producten die volgens de IATA of de ADR als gevaarlijk worden beschouwd. Je kunt hierbij denken aan bepaalde vloeistoffen, medicijnen, batterijen etc. Wij hebben een aantal medewerkers die hiervoor speciaal getraind zijn.

Verder verzorgen wij Pharma transporten. Aircargo.nl is dan ook gespecialiseerd in het transport, de opslag en levering van farmaceutische producten. Deze goederen worden onder passende temperatuur, hygiëne en veiligheid verzonden. Deze zendingen worden volgens de GDP-voorschriften geleverd. Dit zijn richtlijnen die gelden voor farmaceutische producten.

 Als laatste vervoeren wij ook zendingen die General Cargo bevatten (GC). Dit zijn alle goederen die niet onder een van de andere categorieën geplaatst kunnen worden. 

 Naast het vervoer van goederen regelen wij ook alle douaneformaliteiten. Dit kunnen in- en uitklaringen, transitdocumenten en alle andere benodigde aangiftes zijn.Onze waarden

Fast & Proffessional
Afspraak is afspraak, wij zijn klantgericht en doen dit snel en professioneel
Extended Services
Wij zijn oplossingsgericht, ons motto.. the sky is the limit
Passionate & Driven
Passie en gedreven, voor het werk wat we doen
Humor
Humor vinden wij heel belangrijk, dit staat zelfs in onze kernwaardes
Klantgericht
Flexibel
Persoonlijke ontwikkeling
Je wordt intensief opgeleid binnen een dynamisch bedrijf en leert de kneepjes van het vak door ervaren en enthousiaste vakmensen. Jij wordt die allrounder, die logistieke alleskunner, die duizendpoot met uitzicht op een mooie carrière!
Donny Hamelink
Donny Hamelink Sales Manager

Bij Aircargo.nl zijn de volgende 4 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Je reageert met een korte motivatie, evt aangevuld met een recent CV
Eerste reactie
Bij mogelijke geschiktheid nodigen we je uit voor een gesprek
Telefonische screening
Bij onduidelijkheden, zullen we eerst een telefonische intake houden om te kijken of er een mogelijke match is
Eerste interview
Kennismakings gesprek met de afdelingsmanager en HR
Tweede interview
Indien gewenst kunnen wij besluiten een tweede gesprek te houden
Aanbod
Telefonisch en/of per mail ontvang je van ons een aanbod
Aangenomen
Als het voorstel akkoord is word je uitgenodigd voor het ondertekenen van het arbeidscontract
Onboarding
In de week voorafgaand je 1e werkdag ontvang je een welkomst mail met daarin de laatste details, een korte indruk hoe je eerste werkdag eruit ziet en je begin tijd.
Proeftijd
Na de eerste maand is er een proeftijd evaluatie
Meeloop traject
In de eerste week neem je bij alle afdelingen binnen ons bedrijf een kijkje en neemt een collega je kort mee in zijn of haar werkzaamheden
Onboarding
Na 3 maanden ontvang je een onboarding onderzoek zodat we goed in de gaten kunnen houden of je inwerktraject goed verloopt en of er bijzonderheden zijn. Dit is met HR