Over ons

Wij zijn, een inspirerende en leerzame omgeving voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Onze enthousiaste juffen en meesters helpen jouw kind zich thuis te voelen bij ons op school, midden in de natuur. Dit doen we in kleine groepen, zodat we voor elk kind extra aandacht hebben. En mocht jouw kind ergens extra hulp bij nodig hebben, dan regelen we dat zonder dat de andere kinderen daar last van hebben. 

Het allerbelangrijkste is dat we willen dat onze kinderen elke dag nieuwe dingen ontdekken en veel kunnen spelen met elkaar. Daarom hebben we zelfs 3 pauzes waarin alle groepen samen buiten spelen op de schommels, de speeltoestellen, voetbalveld of de grote zandbak, midden in het groen.

En dat niet alleen, we hebben ook nog een grote eigen moestuin waar de kinderen zelf hun groenten kweken en oogsten. En als het lekker weer is, houden we hier ook buitenlessen. Sporten doen we in onze eigen gymzaal en in de zomer buiten op het sportveld.

Natuurlijk, bij ons zijn rekenen, taal, spelling, lezen ook heel belangrijk, maar we geloven ook dat je leert door te ontdekken, spelen en bewegen. 


Bij Agora Basisschool De Kraanvogel is de volgende vacature beschikbaar: