Over ons

Professioneel ontwikkelen, grenzen verleggen, innovatief ondernemen, contextueel leren en duurzaam handelen; dit zijn de speerpunten van Aeres Hogeschool. Deze groene hogeschool telt circa 3.200 studenten en bestaat uit drie vestigingen in Almere, Dronten en Wageningen. Ongeveer 15% van de studenten studeert in deeltijd en 10% is afkomstig uit het buitenland. 

Aeres Hogeschool levert een maatschappelijke bijdrage door de ontwikkeling van toekomstgerichte innovatieve professionals. Professionals die in staat zijn om verantwoorde beslissingen te nemen in een complexe wereld, met natuurlijk talent voor duurzaam handelen.

Aeres Hogeschool besteedt veel aandacht aan de kwaliteit en de praktijkgerichtheid van onderwijs en onderzoek en aan optimalisering van bijbehorende werkprocessen. De hogeschool beschikt over een grote projectenportefeuille. 

Aeres Hogeschool maakt onderdeel uit van de Aeres Groep. Aeres is een breed, veelzijdig kennisinstituut binnen de sectoren voedsel, leefomgeving en groen. Aeres verzorgt regulier onderwijs (PrO, VMBO, MBO, HBO, Master), praktijkleren, commerciële diensten en praktijkgericht onderzoek. 

Bij Aeres groep zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen