Over ons

Accuverkoop Hefra is Europa’s grootste speler in de accudistributie. Wij leveren accu’s en toebehoren B2B aan nationale en internationale klanten en hebben sterke groeiambities. Vanuit ons distributiecentrum in Rotterdam, Antwerpen en Wormerveer beleveren wij onze klanten. Service naar onze klanten is bij Hefra zeer belangrijk, vandaag besteld is morgen geleverd, we zetten graag dat stapje extra voor een tevreden klant. 

Hefra maakt onderdeel uit van Eco-bat, een wereldwijde producent van lood, recycler van lood en accudistributeur. Wij maken onderdeel uit van de Battery Division van Eco-bat. Naast vestigingen in de Benelux is onze divisie ook vertegenwoordigd in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk en Spanje. 

In Nederland hebben wij rond de 70 medewerkers en in Belgie 14 medewerkers. het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam met een distributiecentrum van maar liefst 11.000 palletplaatsen in een moderne en prettige werkomgeving. Vanuit dit distributiecentrum zijn wij in staat om alle grotere spelers binnen de Europese markt te kunnen beleveren en aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.

In Wormerveer hebben wij een distributiecentrum die zich meer richt op de lokale markt. kennis en expertise van de producten en klantgericht advies is hier net zoals in Rotterdam key. 

Onze vestiging in Antwerpen, Accucentrale BVBA heeft naast de functie als distributeur ook een B2C functie waarbij in de shop accu's aan particulieren worden verkocht en accu's worden ingebouwd in auto's. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.hefra.nl voor meer informatie.

Bij Accuverkoop Hefra B.V. zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: