Over ons

Op ontdekkingsreis naar je ware ik!
Ieder kind (0-13 jaar) is van harte welkom bij Accrete, ongeacht achtergrond, cultuur of religie! Ook als hij of zij alleen naar onze kinderopvang gaat of ons basisonderwijs volgt. Op de kindcentra van Accrete wordt elk kind gekend, gezien en gehoord.

Expeditie Accrete van 0 tot 13 jaar
Tijdens onze Expeditie Accrete gaan kinderen op ontdekkingsreis naar hun ware ik. In een doorgaande ontwikkellijn leren ze te vertrouwen op zichzelf en hun mogelijkheden. Daarbij zorgen we voor een soepele overgang van de kinderopvang naar het basisonderwijs.

Onze missie
Als Accrete zijn we één team en hebben we tijdens onze reis één taak: kinderen van 0 tot 13 jaar inspireren en begeleiden bij hun vorming (groei) en ontwikkeling (bloei). Leven onze kinderen aan het eind van hun expeditie verantwoord en gelukkig in een complexe en snel veranderende wereld? Missie geslaagd!

Onze expeditieleden
Groei in liefde voor God en voor elkaar. Dat is wat de expeditieleden drijft tijdens deze ontdekkingsreis. Samen - kinderen én medewerkers - groeien we in kennis en vaardigheden en ontplooien we onze talenten. De bloem in ons logo helpt ons daaraan herinneren.