Waarom onze organisatie

Meebouwen aan betere zorg
Deens familiebedrijf met veel ontwikkelingsmogelijkheden
Positief en gedreven team

Wij bieden

Vergoeding telefoonkosten
Bedrijfsauto
Salarisschaal conform CAO

Over ons

Abena is een Deens familiebedrijf. Dat merk je goed aan de persoonlijke betrokkenheid van medewerkers en de intrinsieke motivatie om bij te dragen aan de kwaliteit van zorg. Abena is opgericht in 1953 en inmiddels gegroeid tot een toonaangevende zorgleverancier in 55 landen waarbij duurzaamheid en innovatie belangrijk zijn. Zo verbetert Abena de zorg met Abena Nova (slim incontinentiemateriaal). Veel zorginstellingen maken gebruik van deze innovatie en ze hebben hiervoor ook verschillende innovatieprijzen gewonnen. Ook in de werksfeer ervaar je dat Abena openstaat voor ontwikkeling en nieuwe technologieën. Collega’s luisteren aandachtig naar elkaars ideeën en ontvangen nieuwe medewerkers altijd met open armen. Je komt terecht in een ‘warm bad’

Onze waarden

Familiebedrijf
Abena is een Deens familiebedrijf - opgericht in 1953 - en inmiddels gegroeid tot een toonaangevende zorgleverancier in 85 landen.
Duurzaamheid
Abena is partner op het gebied van kwaliteit van zorg waarbij duurzaamheid en innovatie belangrijke drijfveren zijn.
Innovatief
Het eerste slimme incontinentiemateriaal voor de dagelijkse praktijk, Abena Nova, is een goed voorbeeld van hoe innovatief ze bij Abena zijn. Ze hebben al verschillende innovatieprijzen gewonnen!
Pionieren
Meebouwen aan betere zorg... because you care!
De diversiteit aan werkzaamheden maakt het werk zo leuk!
Yeyko Team Coördinator

Bij Abena is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Laat weten dat je interesse hebt
Eerste reactie
Binnen zeven dagen hoor je van ons
Telefonische screening
Een telefonische screening is vaak onderdeel van ons sollicitatieproces
Eerste interview
De kennismaking zal plaatsvinden bij ons op kantoor. Na het gesprek maak je ook een kort rondje langs de kantoren, zodat je alvast een beeld krijgt van dat leuke team waar we het steeds over hebben :)
Tweede interview
Is het eerste gesprek goed bevallen voor jou en voor ons? Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek om elkaar nog beter te leren kennen en de functie onder de loep te nemen.
Aanbod
Uiteraard is het doen van een passend aanbod onderdeel van de procedure als jij en wij ook na het tweede gesprek nog enthousiast zijn!
Aangenomen
Als alles in kannen en kruiken is, zullen we je voorzien van een heuse handleiding om je goed voor te bereiden op de eerste weken. Niet heel bijzonder verder, maar wel fijn denken we!
Onboarding
We hebben een uitgebreid inwerkschema gemaakt voor nieuwe collega's, zodat we jou zo goed mogelijk door de eerste weken kunnen dragen :)