Over ons

Wij zijn hét Contact Center voor goede doelen en alweer 10 jaar gevestigd in IJsselstein. Wij doen geen keiharde ‘koude’ acquisitie, maar bellen mensen die al donateur zijn (geweest). De gesprekken voer je aan de hand van een script, wat voor jou de rode draad in het verhaal geeft. Het leukste en fijnste is natuurlijk om de gesprekken op een betrokken manier vanuit jouw hart te voeren en wij helpen jou continu aan het verbeteren van jouw gesprekstechnieken.

Voordat je bij ons gaat starten, doorloop je een training van 3 dagdelen en uiteraard leren wij jou tijdens je dienstverband natuurlijk nog veel meer technieken bij om jou persoonlijk te laten ontwikkelen in het vak Fondsenwerven. Geen opleesverhaaltjes, maar je voert échte gesprekken, waarbij de (toekomstige) donateur zeker ook aan het woord mag zijn!
 
Wij bellen niet alleen de donateurs zelf, maar ook beschikken wij over een inbound afdeling, waar wij de klantenservice mogen verzorgen voor veel goede doelen.

En de televisieshows niet te vergeten! Ook verzorgen wij geregeld voor de bekende en grote televisieshows de opvang om donateurs te mogen verwelkomen! Deze dagdelen staan volledig in het teken van het goede doel en voer je de mooiste gesprekken, omdat iedereen die belt ook donateur wil worden!

Bij 4DMC B.V. zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar:

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen