Waarom onze organisatie

Een hecht team met een hele goede, informele werksfeer
Volop ruimte om te groeien
Aantrekkelijke pensioenregeling (75%)

Wij bieden

Mogelijkheid tot reiskostenvergoeding
Vakantiegeld
25 vakantiedagen

Over ons

Elke dag werken we samen aan hetzelfde doel: blije klanten. Dat doen we door tegen de allerlaagste prijs te leveren en een serviceniveau te bieden dat de verwachtingen ver te boven gaat. Dat werkt, want we hebben ondertussen meer dan 4 miljoen klanten in Nederland en België. En we blijven groeien. Daarom zijn jouw ontwikkelmogelijkheden heel groot. Je kunt hier echt meedenken en meebouwen. Grijp je kans!

Onze helden van de Klantenservice doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Je bent het eerste aanspreekpunt, lost problemen op van zowel particuliere als zakelijke klanten en beantwoordt hun vragen. Wees gerust, never a dull moment op deze afdeling. Op jouw manier sta je deze klanten te woord via telefoon, chat en social media. Daarbij is er volop ruimte voor een persoonlijke noot en een dosis humor. Dankzij jou staan klanten niet minutenlang in de wacht, worden ze naar tevredenheid geholpen en komen ze bij ons terug vanwege de uitstekende service! 

We werken veel samen en daarom zijn we, ondanks de enorme groei van de afgelopen jaren, een hechte organisatie. Iedereen kan echt zichzelf zijn. Dat geldt niet alleen voor 123inkt, maar ook voor onze bedrijven 123accu, 123led, 123-3D, 123schoon en 123zakelijk.Onze waarden

Informeel
Een informele organisatie
Persoonlijke ontwikkeling
Wij vinden het belangrijk dat jij kan groeien en ontwikkelen
Samen
Samen zorgen wij ervoor dat onze klanten tevreden blijven
123inkt is écht één van de gezelligste organisaties. We bieden je mooie uitdagingen en veel mogelijkheden om te groeien. Je doet altijd waar je goed in bent en houdt je bezig met werk waar jij plezier uithaalt.
Ferry
Ferry Algemeen Directeur / CEO

Bij 123inkt.nl zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Jij solliciteert bij ons
Eerste interview
Je komt langs voor een eerste kennismaking
Tweede interview
Vervolggesprek
Aanbod
Wij doen jou een aanbod
Eerste werkdag
Welkom bij 123inkt!

Gerelateerde organisaties