Waarom onze organisatie

Een hecht team met een hele goede, informele werksfeer
Volop ruimte om te groeien
Aantrekkelijke pensioenregeling (75%)

Wij bieden

Mogelijkheid tot reiskostenvergoeding
Vakantiegeld
25 vakantiedagen

Over ons

Elke dag werken we samen aan hetzelfde doel: blije klanten. Dat doen we door tegen de allerlaagste prijs te leveren en een serviceniveau te bieden dat de verwachtingen ver te boven gaat. Dat werkt, want we hebben ondertussen meer dan 4 miljoen klanten in Nederland en België. En we blijven groeien. Daarom zijn jouw ontwikkelmogelijkheden heel groot. Je kunt hier echt meedenken en meebouwen. Grijp je kans!

Ons magazijn is misschien wel het allerbelangrijkste onderdeel binnen onze organisatie. Deze afdeling zorgt er o.a. voor dat klanten op tijd de juiste producten ontvangen. Als je van afwisseling houdt, zit je hier helemaal op je plek. Zo sta je de ene dag orders te picken, terwijl je de volgende dag bestellingen inpakt. Daarnaast houd je je regelmatig bezig met de bevoorrading of het uitpakken van goederen. Overigens variëren de werktijden, wat ideaal is voor de nachtbrakers onder ons.

We werken veel samen en daarom zijn we, ondanks de enorme groei van de afgelopen jaren, een hechte organisatie. Iedereen kan echt zichzelf zijn. Dat geldt niet alleen voor 123inkt, maar ook voor onze bedrijven 123accu, 123led, 123-3D, 123schoon en 123zakelijk.Onze waarden

Informeel
Een informele organisatie
Persoonlijke ontwikkeling
Wij vinden het belangrijk dat jij kan groeien en ontwikkelen
Samen
Samen zorgen wij ervoor dat onze klanten tevreden blijven
123inkt is écht één van de gezelligste organisaties. We bieden je mooie uitdagingen en veel mogelijkheden om te groeien. Je doet altijd waar je goed in bent en houdt je bezig met werk waar jij plezier uithaalt.
Ferry
Ferry Algemeen Directeur / CEO

Bij 123inkt.nl zijn de volgende 5 vacatures beschikbaar:

Logo 123inkt.nl

Magazijnmedewerker

123inkt.nl
Nederhorst den Berg en Veenendaal

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Jij solliciteert bij ons
Eerste interview
Je komt langs voor een eerste kennismaking
Tweede interview
Vervolggesprek
Aanbod
Wij doen jou een aanbod
Eerste werkdag
Welkom bij 123inkt!

Gerelateerde organisaties