Waarom onze organisatie

Een hecht team met een hele goede, informele werksfeer
Volop ruimte om te groeien
Aantrekkelijke pensioenregeling (75%)

Wij bieden

Mogelijkheid tot reiskostenvergoeding
Vakantiegeld
25 vakantiedagen

Over ons

Elke dag werken we samen aan hetzelfde doel: blije klanten. Dat doen we door tegen de allerlaagste prijs te leveren en een serviceniveau te bieden dat de verwachtingen ver te boven gaat. Dat werkt, want we hebben ondertussen meer dan 4 miljoen klanten in Nederland en België. En we blijven groeien. Daarom zijn jouw ontwikkelmogelijkheden heel groot. Je kunt hier echt meedenken en meebouwen. Grijp je kans!

Binnen de afdeling Marketing worden de meest uiteenlopende werkzaamheden verricht. Denk aan het optimaliseren van de online vindbaarheid, inrichten van advertising campagnes, schrijven van websitecontent, testen om conversie te verhogen en het beheer van ons productassortiment. Door je continu in onze klanten te verplaatsen, weet jij precies wat verbeterd en aangepakt kan worden binnen jouw vakgebied. Daardoor weten onze klanten steeds eenvoudiger de juiste producten te vinden. Welk aspect van marketing ga jij oppakken binnen onze organisatie?

Met ruim 70 marketingspecialisten zorgen we dat we altijd relevant zijn en een optimale customer journey bieden. Dat doen we niet alleen voor 123inkt.nl maar voor alle webshops in binnen- en buitenland. We zetten onze merken internationaal op de kaart. Om echt uit te blinken in een specialisme hebben we de afdeling onderverdeeld naar expertise. Denk aan Content, SEA, SEO, CRO, Category Management, Design, Marketing Automation, etc. Binnen de teams leren we veel van én met elkaar. Natuurlijk werken we nauw samen met de andere marketingdisciplines.



Onze waarden

Informeel
Een informele organisatie
Persoonlijke ontwikkeling
Wij vinden het belangrijk dat jij kan groeien en ontwikkelen
Samen
Samen zorgen wij ervoor dat onze klanten tevreden blijven
Onze marketingafdeling biedt een gezellige en kundige omgeving waar we elkaar inspireren en mooie carrièrekansen voor iedereen creëren.
Cedric
Cedric Marketing Head Teamlead

Bij 123inkt.nl zijn de volgende 15 vacatures beschikbaar:

Logo 123inkt.nl

Webanalist

123inkt.nl
Nederhorst den Berg
Logo 123inkt.nl

Junior SEA Specialist

123inkt.nl
Nederhorst den Berg
Logo 123inkt.nl

SEO Specialist | Senior

123inkt.nl
Nederhorst den Berg
Logo 123inkt.nl

SEA en PPC Specialist

123inkt.nl
Nederhorst den Berg

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Jij solliciteert bij ons
Eerste interview
Je komt langs voor een eerste kennismaking
Tweede interview
Vervolggesprek
Aanbod
Wij doen jou een aanbod
Eerste werkdag
Welkom bij 123inkt!

Gerelateerde organisaties