Waarom onze organisatie

Naast hard werken maken we ook veel plezier met elkaar.
Doorgroeimogelijkheden
Onbeperkt 123inkt pennen!

Wij bieden

Mogelijkheid tot reiskostenvergoeding
Vakantiegeld
25 vakantiedagen

Over ons

Dagelijks streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Dat doen we door tegen de allerlaagste prijs te leveren, maar ook een serviceniveau te bieden dat klanten niet verwachten voor deze prijs! Elke bestelling die voor 23:59 uur binnenkomt, moet de volgende dag bij een tevreden klant worden afgeleverd. Uit onze enorme groei blijkt wel dat klanten hier blij mee zijn: we hebben ondertussen meer dan 4 miljoen klanten in Nederland en België. Bovendien zijn wij dankzij onze klanten al 14 keer uitgeroepen tot Beste Webwinkel van Nederland bij de Webshop Awards en Shopping Awards. Deze awards staan te stralen in onze vitrinekast, want wij zijn er maar wat trots op!

Je begrijpt dat daar een geweldig team voor nodig is. Ruim 600 medewerkers leveren elk een unieke bijdrage aan het succes van 123inkt. Elke afdeling vormt een onmisbare schakel: van het inpakken van duizenden pakketten per dag tot het ontwikkelen van IT-systemen waar het hele bedrijf op draait. We werken veel samen en daarom zijn we, ondanks de enorme groei van de afgelopen jaren, een hechte organisatie met een bedrijfscultuur waarbinnen iedereen zichzelf kan zijn.

Bij 123inkt werken we keihard, want we halen voldoening uit de mooie resultaten die we samen behalen. Een team waar je op kunt rekenen is daarbij onmisbaar! Als collega's kunnen we bijna alles tegen elkaar zeggen. We geven complimenten, maken grappen en wijzen elkaar ook op verbeterpunten. We werken tenslotte allemaal aan hetzelfde doel: al onze klanten tevreden houden. Zelfs na de enorme groei die we de afgelopen jaren hebben meegemaakt, zijn we één team. En dat geldt niet alleen voor 123inkt, maar ook voor onze zusterbedrijven 123accu, 123led, 123-3D en 123schoon.Onze waarden

Informeel
Een informele organisatie
Persoonlijke ontwikkeling
Wij vinden het belangrijk dat jij kan groeien en ontwikkelen
Samen
Samen zorgen wij ervoor dat onze klanten tevreden blijven
Als SEA-specialisten zorgen wij voor het optimaal benutten en inzetten van betaalde kanalen, zoals Paid Search, Shopping en prijsvergelijkers. Ik zorg ervoor dat iedereen zich kan ontwikkelen en hulp krijgt als ze tijdens hun werk ergens tegenaan lopen.
Cedric van Briemen
Cedric van Briemen Teamlead SEA

Bij 123inkt.nl zijn de volgende 107 vacatures beschikbaar:

Logo 123inkt.nl

Ploegleider Magazijn

123inkt.nl
Nederhorst den Berg
Logo 123inkt.nl

Junior SEA Specialist

123inkt.nl
Nederhorst den Berg

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Jij solliciteert bij ons
Eerste interview
Je komt langs voor een eerste kennismaking
Tweede interview
Vervolggesprek
Aanbod
Wij doen jou een aanbod
Eerste werkdag
Welkom bij 123inkt!