Waarom onze organisatie

Een hecht team met een hele goede, informele werksfeer
Volop ruimte om te groeien
Aantrekkelijke pensioenregeling (75%)

Wij bieden

Vakantiegeld en 25 vakantiedagen
Een uitdagende functie
Een goed salaris en een pensioenregeling

Over ons

Elke dag werken we samen aan hetzelfde doel: blije klanten. Dat doen we door tegen de allerlaagste prijs te leveren en een serviceniveau te bieden dat de verwachtingen ver te boven gaat. Dat werkt, want we hebben ondertussen meer dan 4 miljoen klanten in Nederland en Belgiรซ. En we blijven groeien. Daarom zijn jouw ontwikkelmogelijkheden heel groot. Je kunt hier echt meedenken en meebouwen. Grijp je kans!

ย 

Dankzij onze klanten zijn we al 14 keer uitgeroepen tot Beste Webwinkel van Nederland bij de Webshop Awards en Shopping Awards. Wat zijn we daar trots op! Dit succes is alleen mogelijk met een geweldig team. Meer dan 600 medewerkers leveren elk een unieke bijdrage aan het succes van 123inkt. Elke afdeling vormt een onmisbare schakel: van het inpakken van duizenden pakketten per dag tot het ontwikkelen van IT-systemen waar het hele bedrijf op draait.

ย 

We werken veel samen en daarom zijn we, ondanks de enorme groei van de afgelopen jaren, een hechte organisatie. Iedereen kan echt zichzelf zijn. Dat geldt niet alleen voor 123inkt, maar ook voor onze zusterbedrijven 123accu, 123led, 123-3D en 123schoon.Onze waarden

Informeel
Een informele organisatie
Persoonlijke ontwikkeling
Wij vinden het belangrijk dat jij kan groeien en ontwikkelen
Samen
Samen zorgen wij ervoor dat onze klanten tevreden blijven
Als SEA-specialisten zorgen wij voor het optimaal benutten en inzetten van betaalde kanalen, zoals Paid Search, Shopping en prijsvergelijkers. Ik zorg ervoor dat iedereen zich kan ontwikkelen en hulp krijgt als ze tijdens hun werk ergens tegenaan lopen.
Cedric van Briemen
Cedric van Briemen Teamlead SEA

Bij 123inkt.nl zijn de volgende 108 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Jij solliciteert bij ons
Eerste interview
Je komt langs voor een eerste kennismaking
Tweede interview
Vervolggesprek
Aanbod
Wij doen jou een aanbod
Eerste werkdag
Welkom bij 123inkt!