🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Medewerker Catering

De Zorgboog
Ruijschenbergh - Gemert

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

De Zorgboog is voor De Gasterij van locatie De Ruijschenbergh in Gemert op zoek naar een enthousiaste

Medewerker Catering
25 uur per week

De Gasterij
De Gasterij is een onderdeel van de Ruijschenbergh waar bewoners, familie, bezoek en mensen uit de wijk elkaar kunnen ontmoeten en gebruik kunnen maken van de voorzieningen zoals een kopje koffie met iets lekkers of een heerlijke en gezonde maaltijd. 
Als cateringmedewerker ben je een van de eerste aanspreekpunten binnen de locatie en zorg je voor een warm welkom! Je bent verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen de gasterij. Hierbij kun je denken aan het opnemen, bereiden en uitserveren van bestellingen, maar ook het bijvullen en bestellen van de voorraad. De werktijden liggen meestal tussen 9.00 en 18.00 uur. Goed om te weten dat het soms voorkomt dat je eerder moet beginnen of iets langer door moet werken. Op deze locatie worden ook leerlingen begeleid tijdens hun stage.

Wie ben jij?
Ben jij flexibel, enthousiast en op zoek naar een leuke afwisselende baan? Dan maken we graag kennis met jou. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met ouderen, weet je van aanpakken, heb je gevoel voor voedselveiligheid/hygiëne en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. We starten met een jaarcontract. Bij goed functioneren kan dit verlengd worden.

Wat wij bieden                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
H
et salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao VVT. De functie is ingedeeld in FWG 20 (maximaal € 2847,02). Hier komt onregelmatigheidstoeslag bovenop als je bijvoorbeeld op zondagen en feestdagen werkt. Natuurlijk krijg je 8% vakantiegeld en in november ook nog de eindejaarsuitkering van 8,33%. Je wordt aangemeld bij het pensioenfonds en krijgt een lidmaatschap van ZorgboogExtra.

Solliciteren?
Je sollicitatie is van harte welkom via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen of wil je een keer meelopen? Neem gerust even contact op met Annemarie Peels (Clustermanager) via 06-23831830 of met Yvonne van Meel (Corporate Recruiter) via  06-13168396. 

Meer informatie

Yvonne van Meel

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.