🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Woonbegeleider en Persoonlijk begeleider (V) (3 tot 5u pw) | 3-5

WoondroomZorg bv
Castricum

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

2451-DN-PBWB

Voor een fantastische, eigenwijze, standvastige, vrolijke en leergierige dame zijn we op zoek naar zowel een woon- of persoonlijk begeleider wiens passie het is om mensen met een beperking in hun kracht te laten staan. De dame in kwestie heeft een lichte verstandelijke beperking en autisme en humor en heel veel meer capaciteiten. Ben jij degene die haar potentie kan zien en haar kan ondersteunen in haar ontwikkeling naar nog meer zelfstandigheid? Dan zijn wij op zoek naar jou! We ontmoeten je graag om te zien of jullie matchen.

Tot een jaar geleden woonde deze dame nog in een woongroep, maar ze heeft de stap gemaakt naar zelfstandig wonen (in een mantelzorgwoning) met begeleiding. Hiermee is een grote wens van haar uitgekomen. Naaste verwanten vormen een groep om haar heen die haar ondersteunen en de zorg organiseren.

Voor dit mooie mens zijn we op zoek naar een positief ingestelde woonbegeleider voor 3-5 uur  per week. Het gaat deels om korte diensten ’s avonds en een activiteit op zaterdag.

We  zijn met elkaar al een stapje verder in de zoektocht naar de juiste vorm van ondersteuning gekomen, jouw inbreng hierin wordt zeer gewaardeerd. Flexibiliteit is dan ook één van de gezochte kwaliteiten. Samen met een collega ga je de begeleiding vorm geven en heb je ook de nodige overlegmomenten.

Wat ga je doen?

Voor zowel persoonlijk begeleider als woonbegeleider geldt dat je mede verantwoordelijk bent voor de begeleiding en zorg. Zoals: meewerken aan een zorgplan, samen boodschappen doen, ondersteuning bij het koken en eenvoudige huishoudelijke klusjes. Je zorgt voor een goede sfeer en houdt vooral de fysieke en mentale welzijn van onze cliënte in de gaten. Dit doe je vanuit gelijkwaardigheid en respect. Je ziet door alles heen haar leermogelijkheden en speelt daarop in. Je houdt een eenvoudige rapportage bij en hebt korte lijntjes met de verwantengroep. Daarnaast vul je halfjaarlijks het geluksplan aan.

Wat heb je nodig?

  • Hbo /Mbo-niveau in zorg en welzijn; echter je houding en instelling zijn belangrijker dan je opleiding;
  • Gewenst is ervaring met autisme en het werken met volwassenen met een verstandelijke beperking of bereidheid om te leren en hier cursussen in te volgen (zoals ‘Geef me de Vijf’);
  • Flexibiliteit, rust, humor, relativeringsvermogen en zelfreflectie;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Flexibiliteit qua inzetbaarheid.

Wat bieden wij jou?

  • Een contract voor een jaar bij WoondroomZorg BV voor 3 tot 5 uur per week. Als de samenwerking goed bevalt, is het onze intentie het contract te verlengen;
  • Salariëring volgens de cao VVT (Thuiszorg). Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris voor WB tussen € 2.285 - € 3013 bruto per maand, en voor een PB tussen € 2536,- en € 3502,- . Inschaling is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring;
  • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering, Fitplan);
  • Ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling, korte lijnen en verantwoordelijkheid.

Wil je reageren als persoonlijk- of woonbegeleider?
Gaat jouw hart sneller kloppen van deze functie? Mail je motivatiebrief en cv zo snel mogelijknaar sollicitatie@woondroomzorg.nl. Als we enthousiast zijn over jouw reactie nodigen we je graag op korte termijn uit voor een eerste kennismaking.


Meer weten?  Jacqueline (0622869705) vertelt je graag meer over deze functie.

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.