🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Woonbegeleider parttime (16-20 u) Droom je Thuis | 16-20 uur

WoondroomZorg bv
Zuid-West

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

2449-DJT-WB Droom je Thuis is op zoek naar een parttime woonbegeleider. In deze baan ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de begeleiding en verzorging van de 12 bewoners met een meervoudige beperking. Samen zorgen jullie voor hen en voor een fijne sfeer! Kijk jij vooral naar mogelijkheden in plaats van naar beperkingen?

Jouw werkzaamheden

Als woonbegeleider zorg je voor de bewoners en begeleid je hen waar ze dit nodig hebben. Je betrekt ze bij de dagelijkse gang van zaken en de huishoudelijke taken op de woning of stimuleert ze daarin.

Tijdens je dienst zorg je ervoor dat de bewoners op jou kunnen vertrouwen. Je bent betrokken bij het ochtendritueel of vangt de bewoners weer op als ze klaar zijn met dagbesteding. Ook de nachtdiensten zullen door jou en je collega’s gezamenlijk worden ingevuld, waardoor je geregeld een nacht op de woning slaapt of werkt. Ook geef je doordeweeks invulling aan de dagbesteding vanuit de woning aan 2 tot 4 bewoners.

Droom Je Thuis is een ouderinitiatief. Dit betekent dat ouders blijvend betrokken zijn bij de zorg van hun zoon of dochter en de gang van zaken binnen het ouderinitiatief. Contact met ouders is essentieel binnen je werkzaamheden.

Jouw profiel

Als woonbegeleider beschik je over een flinke dosis geduld, humor, inlevings- en doorzettingsvermogen en goede sociale vaardigheden. Samen met je collega’s verdeel je de diensten op avonden, in weekenden en tijdens feestdagen, je houding hierin is flexibel.

Functie-eisen

Een (afgeronde) opleiding SPW3/4, MDGO AW, Verzorgende IG, Ziekenverzorgende of MGZ/MMZ. Je werkt bij Droom Je Thuis met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. Kom je bij ons werken, dan hebben we je Verklaring omtrent gedrag (VOG) nodig.

Wat bieden wij jou?

  • Werken in een enthousiast team van vakkundige collega’s.
  • Een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband.
  • SalariĂ«ring volgens de CAO VVT (Thuiszorg). Bij een fulltime dienstverband € 2.360 - € 3.089 bruto per maand. Inschaling is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring.
  • Een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve zorgverzekering).
  • Een betekenisvolle functie met ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling.

Ben jij flexibel en lijkt het je leuk om bij Droom Je Thuis aan de slag te gaan? Schrijf een heldere motivatiebrief en stuur deze samen met je cv naar ons toe: sollicitatie@woondroomzorg.nl

Meer weten? Stel je vragen over de functie en werken bij Droom je Thuis aan Brigitte Hendriks via brigitte.djt@woondroomzorg.nl

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.