🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Begeleider Kind & Jeugd hbo

Ipse de Bruggen
Spijkenisse

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Heb jij als begeleider hart voor de zorg van kinderen/jongeren? En kun je genieten van de kleine dingen die voor onze kinderen/jongeren een groot succes zijn? Dan is Ipse de Bruggen op zoek naar jou!

Als begeleider E (hbo) werk je met kinderen/jongeren met een (ernstige) verstandelijke (meervoudige) beperking en gedragsproblematiek / moeilijk verstaanbaar gedrag. Je begeleidt kinderen/jongeren bij de dagelijkse activiteiten en stimuleert de kinderen/jongeren volgens het behandelplan. Ook verricht je verzorgende / verpleegkundige taken. Je verricht samen met collega’s administratieve taken. Verder stel je in overleg met de cliënt, zijn vertegenwoordigers en betrokken deskundigen de behandelplannen en actieplannen op. Je organiseert overleggen, coördineert diverse werkzaamheden en coacht collega’s. Daarnaast zorg je voor kennisoverdracht, je hebt een signaalfunctie en je werkt mee aan de ontwikkeling en verbetering van het zorgproces en bewaakt daarbij de randvoorwaarden van de kwaliteitszorg. 

In deze functie werk je minimaal 28 uur. Je werkt 24 uur op de groep en overige uren zijn voor E taken. De dinsdag staat vast als werkdag voor deze taken i.v.m. de overleggen die op dinsdag plaatsvinden.

 

 

De Stampertjes is een belevingsgerichte structuur groep op het KDC in Spijkenisse. De kinderen zijn ongeveer 4 t/m 8 jaar oud. Elke dag zijn er maximaal acht kinderen aanwezig en twee begeleiders. De focus van de groep ligt onder andere op het bieden van structuur en regelmaat door te werken met een dagprogramma dat er elke dag hetzelfde uitziet. Het dagprogramma is naast het bieden van structuur ook gericht op beweging en daagt de kinderen uit om hun zelfredzaamheid te vergroten. Tevens wordt op de groep gefocust op het bieden van activiteiten vanuit de beleving. Deze activiteiten zijn gekoppeld aan een thema en verschillen per dag, waarbij een vaste weekstructuur wordt aangehouden. In het dagprogramma zit een goede afwisseling tussen activiteit (werkjes, buitenspelen, bewegingsruimte) en rust ( snoezelen, vrij spelen en eetmomenten). Vanuit het belevingsgericht aspect wordt tijdens de activiteiten ook gebruik gemaakt van sensomotorisch materiaal of muziek. Veel van onze kinderen praten (nog) niet of zijn in de opstartende fase. In samenspraak met de logopedist worden plannen gemaakt om een zo goed mogelijke bijdrage te leveren aan dit proces.

Profiel kandidaat

Je hebt:

  • een afgeronde zorgopleiding op minimaal HBO niveau zoals SPH, HBO-V of Pedagogiek;
  • affiniteit met of kennis van het werken met kinderen/jongeren en de gehandicaptenzorg;
  • geduld en doorzettingsvermogen bij het ondersteunen van de kinderen/jongeren;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als begeleider Kind & Jeugd in de gehandicaptenzorg
  • goede uitdrukkingsvaardigheden en kennis van computerprogramma’s.

Als begeleider hbo heb je ook de SKJ registratie en ben je sterk in het coachen van je collega's. 

Geboden wordt

  • Direct een vaste aanstelling en contracturen tussen de 28 en 36 uur per week
  • Een bruto maandsalaris van € 2.877 - € 4.017 op basis van 36 uur, conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 45
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren op loopafstand
  • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
  • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
  • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
  • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Meer informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten. Daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Voor informatie kun je contact opnemen met Karin Beukelman (begeleider D), tel: 06 - 12 74 53 50.


IPL10039

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.