🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Verzorgende IG - vaste nachtdienst

De Zorgboog
Gemert

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Inmiddels zijn de deuren van de kleinschalige woningen Hove Vogelsanck in Gemert Noord alweer een paar jaar open. Voor de prachtig gelegen locatie hebben we nu ruimte voor een nieuwe collega die op zijn of haar beste is in de nachten!

Verzorgende IG - vaste nachtdienst 
24 uur per week, andere contracturen zijn vanzelfsprekend bespreekbaar


Hove Vogelsanck heeft 4 ruime appartementen, ieder voor 7 mensen. 3 Appartementen zijn op de begane grond grenzend aan een gezamenlijke tuin en 1 op de 1e verdieping. 3 van deze appartementen zijn bestemd voor mensen met dementie en 1 woning is gereserveerd met mensen met somatische aandoeningen. De appartementen zijn helemaal bij de tijd en van alle gemakken voorzien. Dat is gemak voor de cliënt en de medewerker. Iedere bewoner heeft binnen het appartement een eigen zit- annex slaapkamer met een eigen aangrenzende badkamer. Verder is er een gezamenlijke woonkamer en keuken. 

Een wakkere blik en gericht op de toekomst
Ben jij een verzorgende IG die toe is aan een nieuwe werkplek dan nodigen we je van harte uit om ons team te komen versterken. Hoewel we onze draai al redelijk hebben gevonden, zijn er altijd zaken die weer verbeterd kunnen worden. Vind je het leuk daar je steentje aan bij te dragen en ben je probleemoplossend ingesteld dan ontvangen we je met open armen. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met de doelgroep en een diploma als verzorgende IG of Verpleegkundige. Het salaris is afhankelijk van je functie, als verzorgende IG ben je ingeschaald in FWG 35 van de CAO VVT. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer een eindejaarsuitkering, een uitstekende pensioenregeling en een uitgebreid Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden. Hiermee kun je arbeidsvoorwaarden op maat maken, bijvoorbeeld voor extra verlof of voor fiscaal voordeel.  

Interesse?
Daar zijn we blij mee, je sollicitatie is van harte welkom via de sollicitatiebutton. Wil je graag eerst meer informatie of een keertje meelopen, neem dan gerust contact op met AronTeelen  via  06-47515778 of met de Talentboog via telefoonnummer 06-20336778.

Meer informatie

Yvonne van Meel

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.