🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

ACCOUNTMANAGER (Regio Noord-Brabant, Zuid-Holland & Zeeland)

HDD Group
Waalwijk

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Heb jij een passie voor het opbouwen van klantrelaties? Adviseer en ondersteun je klanten graag om hun doelen te realiseren, waarbij verkoop volgt uit het leveren van waardevolle oplossingen? Wil je jezelf ontwikkelen tot consultant en trainer, met de mogelijkheid om Black Box Consultant te worden via Black Box Consultancy? Drie keer ‘ja’? Dan ben jij de perfecte match voor de rol van Accountmanager!

EEN EERSTE INDRUK VAN HDD GROUP

Bij de HDD GROUP geloven we in de kracht van beweging en willen we fitness voor iedereen toegankelijk en leuk maken. We ondersteunen fitnessprofessionals met innovatieve concepten en producten op het gebied van (groeps)fitness, indoor cycling, functionele training en personal training. Als marktleider en exclusieve distributeur van toonaangevende merken zoals Les Mills en Studion (BODY BIKE, TKO), helpen we onze klanten commercieel succesvol te zijn en zorgen we voor nog meer plezier in de fitnesservaring van de consument.

WAT GA JE DOEN ALS ACCOUNTMANAGER BIJ HDD GROUP?

Elke dag staat in het teken van je klanten. Je begint je dag met een bezoek aan een bestaande klant. Door actief te luisteren naar hun wensen en uitdagingen, bied je hen op maat gemaakte adviezen en oplossingen aan. Dankzij jouw kennis van de fitnessbranche en de producten die wij leveren, ben jij een waardevolle partner in het bereiken
van hun doelen. Naast het aanbieden van de juiste producten en diensten, geef je ook strategisch advies via Black Box Consultancy om hun bedrijf verder te laten groeien.

Je werkt nauw samen met collega’s om tot de beste oplossingen te komen. Of het nu gaat om een nieuw fitnessconcept of het inrichten van een functionele trainingsruimte, jij zorgt dat alles in goede banen wordt geleid. Ondertussen onderhoud je contact met je netwerk, beantwoord je klantvragen en werk je proactief aan het versterken van bestaande relaties. Aan het einde van de dag bereid je je voor op morgen, waar je een interne sales management training voor een klant voorbereidt.

Profiel kandidaat

WAT NEEM JE MEE?

  • Sterke focus op klantrelaties en adviesvaardigheden; jij weet klanten te laten groeien door waardevolle
    oplossingen aan te dragen.
  • HBO werk- en denkniveau met aantoonbare ervaring in de fitnessbranche; clubmanagementervaring is een gewenst pluspunt.
  • Bij voorkeur woon je in één van de volgende provincies: Noord-Holland, Utrecht, Noord-Brabant of Zuid-Holland, zodat je goed bereikbaar bent voor onze klanten.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en blinkt uit in het opbouwen en onderhouden van
    netwerken.
  • Je werkt zelfstandig en neemt initiatief.
  • Fulltime beschikbaarheid.
  • Je staat klaar om samen te groeien en klanten naar succes te leiden.

ALS ACCOUNTMANAGER BEN JE EEN GEDREVEN EN KLANTGERICHTE PROFESSIONAL.
Het adviseren en ondersteunen van klanten geeft je energie en je zoekt altijd naar de best passende oplossingen.
Flexibiliteit en resultaatgerichtheid kenmerken jouw aanpak, waarmee je sterke, langdurige relaties opbouwt,
gebaseerd op wederzijds vertrouwen en succes.

Geboden wordt

COLLEGA’S – SFEER – MOGELIJKHEDEN

Work hard, play hard! Samen met je collega’s bouw je mee aan een innovatief bedrijf. We staan bekend om onze gemoedelijke Brabantse cultuur, waarin volop ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. In een open en informele werksfeer werk je samen met je team aan het succes van onze klanten en het bedrijf.

WAT WIJ JOU TE BIEDEN HEBBEN:

  • Een aantrekkelijk salaris en een commissiestructuur die jouw inzet direct beloont.
  • 8% vakantiegeld voor dat extraatje in de zomer.
  • Auto, laptop, Ipad en telefoon van de zaak – alles wat je nodig hebt om je werk goed uit te voeren.
  • Een solide pensioenregeling.
  • Gratis fitnessabonnement om je gezondheid op peil te houden.
  • Volop vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk in te delen zoals het past.
  • Regelmatige teamuitjes en een jaarlijkse ski- of zomertrip, want plezier hoort erbij!

Meer informatie

Ben je klaar om als klantgerichte accountmanager impact te maken? Stuur dan je motivatie en CV naar Cindy Fleuren (HR Manager) via vacatures@hddgroup.com, en je ontvangt altijd snel een reactie. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jan Schilders (Sales Manager) via +31 (0)41633 43 15, of stuur een WhatsApp naar Cindy via +31 (0) 623936152.

Let op! Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Synoniemen vacaturetitel

Les Mills, BODYPUMP, fitness, organisatie, office, sportschool, administratie

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.