🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Commercieel Retail Coördinator (32-38 uur)

Het GOED
Emmeloord

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Ben jij een commerciële denker met een ?? voor duurzaamheid? Kom samen met ons impact maken bij de duurzaamste Retailer van Nederland!  

In de sleutelrol van Commercieel Retail Coördinator ben jij verantwoordelijk voor het coördineren van verschillende commerciële projecten die bijdragen aan een optimale klantbeleving én de bedrijfsdoelstellingen van Het Goed. In deze dynamische rol verbeter je processen, identificeer je commerciële kansen, werk je nauw samen met alle collega’s en zorg je voor een goede vertaling van alles wat je doet naar de winkelvloer. Je speelt een cruciale rol in het verwezenlijken van onze ambitie om onze impact iedere dag een stapje groter te maken. 

 

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden; 

Je coördineert commerciële projecten, stelt prioriteiten en zorgt voor een soepel verloop. Je werkt nauw samen met verschillende teams en stakeholders om onze commerciële activiteiten te verbeteren en professionaliseren. Door jouw projecten zorgen we ervoor dat we toekomstbestendig blijven in een dynamische organisatie en branche. 

Proactief ga je aan de slag met klantinzichten en data om kansen te signaleren en concrete verbeteringen door te voeren. Van categorie- en KPI-optimalisaties tot conceptuele verbeteringen, jij bent in de lead en jouw cijfermatig inzicht en pragmatische aanpak helpen ons vooruit. 

Je bent continu op zoek naar manieren om processen te optimaliseren en onze klanttevredenheid te vergroten. We zijn een sociale retailer met een grote diversiteit aan collega’s. Je zorgt voor een naadloze aansluiting van winkelprocessen, informatie en analyses met daar waar hét gebeurt; de winkelvloer.  

Met een scherp oog voor trends en klantbehoeften, ontwikkel en implementeer je een duurzame assortimentsstrategie door middel van experimenten en pilots die naast alle donaties van gunners zorgt voor een uniek en aantrekkelijk productaanbod.  

Door jouw positiviteit en fijne manier van samenwerken ben je een rolmodel in het uitdragen van onze kernwaarden: Samen, Groei, Doen, Het goede gevoel en Echt binnen de organisatie. 

 

Klinkt dit als jouw volgende stap? 

We geloven in een inclusieve wereld en dat zie je terug in ons team. Iedereen is welkom, ongeacht achtergrond, leeftijd of ervaring. Twijfel je of je helemaal aan het profiel voldoet? Geen zorgen – bij ons staat groei centraal en we horen graag van je! 

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Stuur je CV en motivatie naar sollicitatie@hetgoed.nl t.a.v. Jeske Groenen. Voor meer informatie kun je bellen naar 0527-656464 of kijk op onze website www.hetgoed.nl. We kijken uit naar je sollicitatie! 

 

Profiel kandidaat

Wie ben jij? 

  • Je hebt meer dan 3 jaar ervaring in de Retail, met name in projectmanagement en commerciële coördinatie; 
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau; 
  • Je hebt ervaring met data-analyse en rapportages en weet inzichten om te zetten naar operationele acties; 
  • Je hebt een probleemoplossend vermogen en een resultaatgerichte mindset; 
  • Je bent ondernemend, enthousiast en durft nieuwe kansen aan te grijpen; 
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken met diverse teams; 
  • Je deelt onze passie voor duurzaamheid en onderschrijft onze kernwaarden. 

Geboden wordt

Wie zijn wij? 

Het Goed is een impact-retailer met een missie: we geven jaarlijks miljoenen producten een tweede leven en creëren werk voor iedereen. Met 31 frisse kringloopwarenhuizen, 6 textielsorteercentra en ruim 1900 medewerkers zijn we één van de grootste kringlooporganisaties in Nederland. Onze werkwijze is sociaal, inclusief en duurzaam, wat ons in 2023 de titel ABN AMRO Sustainable Retailer of the Year opleverde. 

 

Wat bieden wij jou? 

  • De kans om een actieve bijdrage te leveren aan een mooiere, duurzamere wereld; 
  • Een dynamische baan voor 32-38 uur per week, met veel ruimte voor groei en ontwikkeling; 
  • Flexibele werklocatie: Werk vanaf waar jij het prettig vindt; afwisseling of op locatie; 
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: reiskostenvergoeding, ov kosten worden volledig vergoed, een thuiswerkvergoeding, 20% personeelskorting en een goede pensioenregeling. 
  • Marktconform salaris met daarbovenop jaarlijks een extra flexloon. 

Meer informatie

Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).

Solliciteren?
Solliciteer direct via bovenstaande button.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.