🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Schadehersteller (senior)

A.A.S. WellColl Roermond
Roermond

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Breng je technisch talent tot leven als schadehersteller van auto’s. Als schadehersteller WellColl Roermond werk je in een hecht team van 8 vakmannen. Samen herstellen jullie zo’n 1000 auto’s per jaar met behulp van de nieuwste technieken. Solliciteer nu en word deel van onze missie om met goed vakmanschap onze klanten perfect op weg te helpen.

Profiel kandidaat

De uitdaging

Een auto met schade? Jij herstelt of vervangt beschadigde onderdelen. Het repareren van complexere schades maakt voor jou het werk leuk. Je belangrijkste taken zijn:

  • Herstellen of vervangen van beschadigde onderdelen van de auto
  • De- en montage aan auto’s met schade

Jouw talenten

Als onze schadehersteller ben je een ervaren vakman- of vrouw die niet bang is om zijn handen uit de mouwen te steken. Je bent technisch onderlegd en werkt nauwkeurig. Veiligheid vind je ook erg belangrijk. Je doel is een auto af te leveren waar de klant weer helemaal blij mee is. Wij vragen:

  • Mbo niveau 3 eerste schadehersteller of autoschadetechnicus
  • Ervaring met zwaar, complex plaatwerk
  • Ervaring met het werken aan elektrische voertuigen is een pré

Geboden wordt

WellCollega worden

WellColl is gespecialiseerd in autoschadeherstel voor de particuliere en zakelijke markt. Onze 6 vestigingen in Limburg bieden naast autoschadeherstel ook andere diensten aan. Denk aan verhuur, lease, bedrijfswageninrichtingen, caravan-camperherstel en onder het label Special Paints thematisering en speciaal industrieel (meubel)spuitwerk.

Onze collega’s gaan informeel met elkaar om. We werken ook hard. Voorop lopen qua technieken en werkplezier vinden wij belangrijk. Daarom investeren we in jou als medewerker. Zowel in persoonlijke gesprekken als in verdere ontwikkeling.

Waarom WellColl?

Wij waarderen het vakmanschap en de inzet van onze collega’s enorm. Ontwikkeling en een prettige werksfeer staan bij ons voorop. Als je bij ons team komt, kun je daarom rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden:

  • Een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring als schadehersteller
  • Een jaarcontract voor 40 uur per week met intentie tot verlenging
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar bij een fulltime contract
  • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
  • Mogelijkheid tot deelname aan bedrijfsfitness en fietsplan

Meer informatie

Solliciteer nu!

Heb jij het technische inzicht, de passie en ervaring om als schadehersteller het verschil te maken bij WellColl Roermond? Wij nodigen je uit om te solliciteren en deel uit te maken van ons toegewijde team. Om elkaar beter te leren kennen is het mogelijk om een proefdag te draaien in de werkplaats.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Synoniemen vacaturetitel

autoschadetechnicus, autoschadeherstel, limburg

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.