🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Teamleider GGZ in Rijswijk

RIBW Fonteynenburg
Rijswijk

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Ben jij die coachende leider met affiniteit voor de GGZ? Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de zelfredzaamheid van onze cliënten? Heb jij daarnaast ervaring met meerdere doelgroepen? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Wat houdt jouw werk in? 

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de locaties De Beukenhof en CJOE@Beukenbos in Rijswijk. Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor het budgetbeheer en de personele bezetting. Op deze manier kijk je naar de kansen en mogelijkheden die zich binnen en buiten de teams voordoen. Ook versterk je het vakmanschap, persoonlijk leiderschap en eigenaarschap van jouw teams en individuele teamleden. Vanuit jouw rol als teamleider ben je een belangrijke brug tussen externe ketenpartners (gemeenten, maatschappelijk werk, GGZ-organisaties), collega’s, onze cliënten en naasten. Jewerkt samen aan duurzaam herstel. Een mooie uitdaging!

Jij stuurt op de beste begeleiding. Zo signaleer jij aandachtspunten en koppel je deze aan de teamdoelstellingen. Je implementeert het organisatiebeleid en kunt daarbij rekenen op de ondersteuning van ons Service Bureau. Bij Fonteynenburg willen wij het leven van onze cliënten beter en gemakkelijker maken. Zo kunnen zij na onze begeleiding, met de juiste handvatten en een sterk netwerk, zo zelfstandig mogelijk wonen, werken en leven. 

Fonteynenburg gelooft in sterke netwerken. Zo werken wij Communitygericht. Dat betekent dat we samen met de cliënt een ondersteunend netwerk creëren, zodat ze zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren en deel kunnen nemen aan de samenleving. Samen met de cliënt betrekken we familie, vrienden, andere steunfiguren en voorliggende voorzieningen om de cliënt te helpen bij herstel, participatie en welzijn. Het draait om samenwerking, veerkracht, verbinding en empowerment van de cliënt in hun eigen leefomgeving.

Voor wie doe je dat? 
Bij Fonteynenburg bieden wij begeleiding aan cliënten met een psychische kwetsbaarheid. Soms hebben cliënten daarnaast ook nog een (combinatie van) verslaving, een licht verstandelijke beperking of een auditieve beperking. Een uitdagende doelgroep dus!

De begeleidingsbehoefte is bij iedere cliënt uniek. Waar de één hulp nodig heeft bij het vasthouden van een dagritme, vindt de ander het onderhouden van sociale contacten moeilijk. Naast ons werk op de Beschermde Woonvormen bieden we ook begeleiding thuis bij cliënten in de wijk.

Waar ga je dat doen?

De Beukenhof is een beschermd wonen locatie met circa 15 cliënten met veelal een verslavingsachtergrond. CJOE@Beukenbos is ons participatiecentrum gelegen naast de Beukenhof. Alle cliënten van Fonteynenburg kunnen gebruik maken van deze locatie voor participatie en om te werken aan herstel.

Profiel kandidaat

Wat breng jij mee??  

  • Je hebt een HBO opleiding afgerond in een zorg-gerelateerde richting (bijvoorbeeld Social Work, MWD of SPV);
  • Je hebt vakinhoudelijke kennis van onze doelgroep, van herstelgerichte begeleiding en van de psychiatrie;
  • Je hebt managementervaring; je hebt een managementopleiding gevolgd of bent bereid deze te volgen;
  • Je beschikt over een gezond doorzettingsvermogen, krijgt energie van teamdynamiek en staat stevig in je schoenen.

Geboden wordt

Wat krijg je van ons?
Bij Fonteynenburg maken we ook jouw mogelijkheden waar. Samen kijken we wat jij nodig hebt om plezier en uitdaging te hebben in je werk! Bij Fonteynenburg kun verder je rekenen op:

  • Een jaarcontract voor 32 uur per week; 
  • Een fijne werkplek, in goed op elkaar ingespeelde teams; 
  • Een uitdagende leidinggevende (coachende) functie;  
  • Een prettige samenwerking en korte lijnen met andere teamleiders en managers; 
  • Je salaris bedraagt max. € 5335,- bruto per maand bij 36 uur p/w; 
  • Een reiskostenvergoeding;
  • Een 13de maand uitkering (8,33%) en vakantiegeld (8%);
  • 200 vakantie uren bij een fulltime dienstverband;
  • Een vitaliteitsbudget van € 200,-- per jaar;
  • Ruim voldoende opleidingsmogelijkheden voor je eigen ontwikkeling.

Meer informatie

Is dit jouw nieuwe uitdaging? Leuk! Dan maken we graag snel kennis met jou! Laat vóór 28 oktober a.s. een sollicitatie met nummer 2024-36 achter.

Heb je nog vragen over deze functie? Je kan altijd mailen, bellen of ons via de webchat benaderen. Heb je vragen over deze functie, stel deze gerust aan Thomas Schwencke, manager Regio Zuid via 06-13029025 of Marnix Jager, recruiter via 06-28192751.  
    
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Synoniemen vacaturetitel

teamleider, manager, teammanager, leidinggevende, GGZ

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.