🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Groen medewerkers | Kijk-ochtend | vrijdag 18 oktober

ROVA
Zwolle

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Gezocht: vakmensen in het groen

Heb jij een passie voor het beheren en onderhouden van de prachtige, groene omgeving van Zwolle? En wil je bijdragen aan een prettige leefomgeving voor iedereen? Of je nou 20 jaar ervaring hebt in het vak of net je groenopleiding hebt afgerond, ROVA heeft een leuke baan voor jou in onze mooie stad Zwolle!

Help jij ons mee om de buitenruimte van Zwolle nog mooier en groener te maken? Kom vrijblijvend een kijkje nemen op de kennismakingsochtend op 18 oktober van 09:30 tot 12:30!

 

We zijn op zoek naar nieuwe collega’s die aan de slag gaan binnen:

Het wijkteam

In Zwolle houden verschillende teams zich bezig met diverse taken zoals plantverzorging, snoeiwerk en het onderhouden van heesters en onkruidbestrijding. We kijken altijd vooruit: wat je nu grondig aanpakt, geeft je volgende maand gemak en die maand daarna een prachtig bloeiend resultaat. Ook in de winterperiode is er genoeg te doen zoals het aanplanten van groen op diverse locaties in Zwolle. Dit kan zowel nieuwe aanleg zijn of om bestaande plantvakken in stand te houden. Ook wordt er in de winter veel snoeiwerk uitgevoerd in de bosplantsoenen. Kortom werk genoeg waarbij we jou hulp en deskundigheid kunnen gebruiken!

Samen brengen we onze wijken tot bloei.

De maaiploeg

De maaiploeg is verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die worden uitgevoerd op en aan bermen, gazons en trapvelden binnen de gemeente Zwolle. Hiervoor gebruiken we modern materieel zoals cirkelmaaiers en trekkers met diverse aanbouwwerktuigen om deze mooie klussen te klaren. Als het maaiseizoen voorbij is zijn er voldoende andere werkzaamheden om uit te voeren. Denk aan het ruimen van blad, het herstellen van paden, zandwegen en gazons en het uitvoeren van dunningswerkzaamheden in de bossen.

Ben jij - net als wij - enthousiast, gemotiveerd en heb je een no-nonsens mentaliteit? Kom dan een van onze teams versterken!

Profiel kandidaat

Kom vrijblijvend kennismaken met de vakmensen van ROVA

Wil je meer weten over ROVA, of ben je benieuwd naar de verschillende werkzaamheden die we bij onze afdeling Beheer Buitenruimte uitvoeren? Meld je dan aan voor de kennismakingsochtend op 18 oktober van 09:30 tot 12:30! Je krijgt informatie over ROVA en bezoekt verschillende teams in de wijk. Zie en ervaar het werk en snuif de sfeer alvast op! Wij zorgen natuurlijk voor een kop koffie, wat lekkers en een broodje achteraf.

 

Geïnteresseerd? Solliciteer direct of meld je aan voor de kennismakingsochtend via www.werkenbijrova.nl of werken@rova.nl

Geboden wordt

Waarom werken bij ROVA?

  • Een aantrekkelijk salaris conform CAO GEO tussen €2.601,- tot 3.459,- bruto op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van je ervaringsniveau;
  • Een persoonlijk arbeidsvoorwaarden budget van 13,44% wat je bovenop je salaris ontvangt;
  • Een salaris verhoging van 3,5% per 1 januari 2025;
  • Goed onderhouden materieel en gereedschap;
  • Gunstige werktijden: 7:30 – 16:00 uur;
  • Het hele jaar door werk, ook in de winter.

Meer informatie

Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).

Solliciteren?
Solliciteer direct via bovenstaande button.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Synoniemen vacaturetitel

groen, hovenier, beheer,

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.