🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

HR Business Partner

Nyrstar
Budel-Dorplein

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Samen met je collega HR Business Partner en de HR Manager til je het HR beleid naar een hoger niveau. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende HR zaken, iedereen weet je te vinden en jij helpt hen graag verder. Ook leidinggevenden kunnen bij jou terecht met HR gerelateerde vragen en voor onafhankelijk advies want jij bent de HR expert!

Daarnaast werk je nauw samen met de andere collega’s uit het HR team zoals de Recruiter voor alles wat met werving te maken heeft, de collega’s van payroll voor vragen rondom salaris of het Hoofd Talent & Ontwikkeling voor alles wat met opleidingen en onze eigen bedrijfsschool te maken heeft.

Waar ben je verder nog mee bezig?

  • Je pakt alleen of samen met collega’s diverse HR projecten op. Denk hierbij aan het verbeteren van het onboarding proces, het opstellen van functiebeschrijvingen of het begeleiden van de uitvoering van een medewerker tevredenheidsonderzoek.
  • Je neemt de rol op je van casemanager in geval van langdurig verzuim.
  • Je draagt actief bij aan strategische personeelsplanning; je denkt vooruit over de invulling van toekomstige vacatures. Je geeft advies over de acties die nu nodig zijn om de talenten van onze collega’s verder te ontwikkelen zodat ze in de toekomst klaar zijn voor een volgende stap.  
  • Je verzorgt je eigen administratie zoals het opstellen van brieven, contracten en mutatie opdrachten voor de payroll. Ook lever je verschillende data aan ten behoeve van maandelijkse HR rapporten.

Profiel kandidaat

Jij bent een sterke gesprekspartner. Je bent onafhankelijk, betrouwbaar en in staat het grote plaatje te zien en mensen daarin mee te nemen. Je hebt affiniteit met de proces-en maakindustrie en je vindt het leuk om in een technische omgeving te werken.

Verder heb jij:

  • Een afgeronde bachelor of masteropleiding in de richting van HR / Personeel en organisatie.
  • Minimum 3 jaar aantoonbare werkervaring in een brede HR rol.
  • Ervaring binnen de CAO Metalelektro is een pré, maar dat is geen vereiste.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en liefst ook de Engelse taal in woord en geschrift.

 

Drinken wij binnenkort samen een kop koffie? 

 

 

#LI-MV1

Geboden wordt

Omdat jij op zoek bent naar een werkgever waar je dagelijks wordt uitgedaagd in een omgeving die geen dag hetzelfde is. Op onze locatie in Budel werken ongeveer 475 medewerkers. Uniek zijn de vele lange dienstverbanden.

Nyrstar is groot genoeg om jou op HR gebied voldoende uitdaging te kunnen bieden, maar ook klein genoeg om al je collega’s echt te leren kennen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om zowel op operationeel als ook op tactisch/strategisch niveau je takenpakket uit te voeren. 

Verder bieden we je flexibele werktijden en goede arbeidsvoorwaarden waaronder o.a.:

  • Salaris tussen €4.000 en €5.000 bruto p/m, afhankelijk van kennis en ervaring.
  • 29 vakantiedagen + 13 ADV dagen
  • Vaste 13e maand
  • Deelname aan bonusregeling
  • Bedrijfsfitness + fietsplan
  • De ruimte om 1 dag per week thuis te werken

 

Maar bovenal kom je terecht in een top team waarbij er ruimte is voor jouw ideeën en verbetervoorstellen. Je hebt veel vrijheid om het takenpakket op je eigen manier uit te voeren, waardoor dit een afwisselende baan is waarin jij jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Meer informatie

Solliciteer direct via bovenstaande button.

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.