🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Kook Vrijwilliger

Ipse de Bruggen
Nieuwveen

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Hou jij van lekker en gezond eten maken voor anderen? Dan zoeken wij jou! Bij ons op de woning worden we namelijk erg blij van lekker en gezond eten.

Als kookvrijwilliger op onze woning; stel je (eventueel in overleg met de begeleiding) een boodschappenlijstje samen, doe je boodschappen en  bereidt je de avondmaaltijd. Achteraf ruim je de keuken weer netjes op. Dit zelfstandig en/of indien mogelijk samen met begeleiders/bewoners. Natuurlijk eet je zelf ook gezellig mee. 

We zoeken een vrijwilliger die dit minimaal 1 keer per week of om de week zou willen doen. Hierin is zeker overleg mogelijk. De woensdag zou een fijne dag zijn voor ons, maar ook hierin is overleg zeker mogelijk.

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5.500 medewerkers en 2.200 vrijwilligers bijna 5.700 cliënten zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en ontspannen. Onze missie is: zorgen dat cliënten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein het stapje ook is.

Ceder 4 is een gezellige woning met 11 cliënten met een verstandelijke beperking. De cliënten zijn tussen de 53 en 66 jaar oud en hebben de nodige structuur nodig. Begeleiding is altijd aanwezig om de cliënten te ondersteunen in hun gedrag waar nodig. 

Profiel kandidaat

  • Je vindt het leuk om te koken voor anderen
  • Je bent per keer ongeveer 3 à 4 uur beschikbaar 
  • Je vindt het fijn om met de cliënten contact te hebben en hebt hierbij de nodige humor. 

Geboden wordt

Het aantal uren is in overleg; uiteraard houden wij rekening met je agenda en mogelijkheden.

Wij zorgen goed voor onze vrijwilligers:

  • Je wordt enthousiast ingewerkt
  • Je kunt je reiskosten declareren (in overleg onkosten)
  • Er is jaarlijks een cursusaanbod over uiteen lopende thema’s
  • Wij zetten onze vrijwilligers regelmatig in het zonnetje
  • En hele dankbare gezichten omdat door jouw hulp meer mogelijk is.

Meer informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten. Daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Voor informatie kun je contact opnemen met zorgmanager Esther Zwetsloot, tel: 06 - 20 22 59 12. 


IP07192

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.