🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Van ZZP naar Begeleider in de zorg?

Ipse de Bruggen
Zuid-Holland

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Jij bent ondernemend, ambitieus en geeft je helemaal voor jouw cliënten. Daarom ben je zelfstandige (zzp’er) geworden. Een mooie stap. Maar wist je dat voor jouw ondernemerschap en ambitie ook ruimte is als je in loondienst werkt bij Ipse de Bruggen? Maar dan met de zekerheid en andere voordelen van een vast dienstverband. Kom bij ons in loondienst!Vanaf 1 januari 2025 gaat de Belastingdienst actief zelfstandigen controleren op ‘schijnzelfstandigheid'. Zelfstandigen die eigenlijk in loondienst zouden moeten werken, worden speciaal aangemerkt. Dit betekent dat Ipse de Bruggen, net als andere zorgorganisaties, sociale premies, belasting en een boete moet betalen. Die kan oplopen tot 100% aan niet afgedragen loonheffingen en premies. Ipse de Bruggen gaat vanaf 1 januari 2025 anders om met de inhuur van ZZP'ers en bereid zich voor op een toekomst zonder ZZP'ers als begeleiders in de zorg. Nu is daarom hét moment om goed na te denken en te bepalen of werken in loondienst bij je past.Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5.500 medewerkers en 2.200 vrijwilligers bijna 5.700 cliënten zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en ontspannen. Onze missie is: zorgen dat cliënten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein het stapje ook is.

Profiel kandidaat

Wij gaan graag in gesprek met alle ZZP'ers die een loondienstverband overwegen en een afgeronde zorgopleiding op mbo-2, mbo-3, mbo-4 of hbo niveau hebben. Daarnaast heb je hart voor de zorg en werkervaring binnen de (gehandicapten)zorg.

Geboden wordt

Werken in loondienst heeft allerlei
voordelen:

  • Je bent onderdeel van een hecht team.
  • Je hebt meer financiële zekerheid.
  • Je krijgt eerste keuze op je diensten.
  • Ipse de Bruggen regelt de administratie, je pensioen, je verzekeringen etc.
  • Wij bieden veel ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.
  • Ipse de Bruggen voorziet jou in aanvullende trainingen, scholingen en cursussen en de juiste materialen om je werk goed te kunnen doen.

Meer informatie

Wil je graag meer weten? Heb je twijfels of zorgen of een vast dienstverband beter bij je past? Neem dan contact op met de afdeling Recruitment via:
E-mail: info@werkenbijipsedebruggen.nl 
Telefoonnummer: 088 – 967 56 21.

Wil je liever direct solliciteren? Doe dit dan via de sollicitatieknop!
IPDG09987

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.