🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Begeleider Nachtzorg Moeilijk Verstaanbaar Gedrag

Ipse de Bruggen
Zwammerdam

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Ben jij een zorgprofessial die niet terugdeinst voor complexe situaties en onvoorspelbaar gedrag? Heb jij de mentaliteit en het doorzettingsvermogen om ’s nachts het verschil te maken voor cliënten met zeer complexe problematiek? Bij Ipse de Bruggen krijg jij die kans! Wij zijn op zoek naar gedreven begeleiders die klaar zijn om een gloednieuw nachtzorgteam te vormen en een veilige, stabiele omgeving te creëren voor cliënten die 24/7 intensieve zorg nodig hebben. Dit is niet zomaar een baan – dit is een roeping!

Als begeleider nachtzorg ben jij degene die ervoor zorgt dat onze cliënten, ook ’s nachts, de zorg en aandacht krijgen die ze verdienen. Samen met je nieuwe team werk je in een multidisciplinaire setting waar reflectie, leren en samenwerken de basis vormen van jouw dagelijkse praktijk. Je wordt betrokken bij dag- en avonddiensten om jouw cliënten écht te leren kennen, zodat je precies weet wat ze nodig hebben op de momenten dat het erom gaat. Hier laat jij zien wat je waard bent!

Ipse de Bruggen biedt gespecialiseerde zorg aan cliënten met een verstandelijke beperking. 

Binnen onze Hoog Intensieve Begeleiding en Behandeling (HIBB) setting richten we ons specifiek op cliënten die naast hun verstandelijke beperking ook kampen met moeilijk verstaanbaar gedrag, zoals agressie, zelfverwonding of extreme prikkelgevoeligheid. Vaak gaat dit gepaard met psychische aandoeningen zoals autisme, schizofrenie of persoonlijkheidsstoornissen. Deze cliënten zijn volledig afhankelijk van een veilige, gestructureerde omgeving waarin jij als nachtzorgbegeleider een cruciale rol speelt om de 24-uurszorg goed vorm te geven. Jouw aanwezigheid biedt hen rust en stabiliteit tijdens de meest kwetsbare uren van de dag – de nacht.

Jouw uitdaging? Zorgen voor rust, structuur en veiligheid, wanneer de dag stilvalt en de nachtzorg begint. Geen enkele nacht is hetzelfde.

Profiel kandidaat

Wij zoeken begeleiders voor in basis in de nacht met lef, empathie, alertheid en doorzettingsvermogen. Jij bent iemand die niet terugschrikt van onverwachte situaties en juist floreert in een uitdagende omgeving. Herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt voldoende kennis van complexe/psychiatrische problematiek en staat stevig in je schoenen als het gaat om moeilijk verstaanbaar gedrag.
  • Preventie en de-escalatie zijn voor jou geen loze woorden, maar een tweede natuur.
  • Jij blijft mentaal sterk, ook als het moeilijk wordt. Snel schakelen en aanpassingsvermogen zijn jouw skills.
  • Reflecteren? Dat zit in je bloed. Jij staat altijd open om te leren en te groeien, en deelt jouw inzichten met het team.
  • Je bent niet bang voor intensieve samenwerking en hebt het vermogen om met verschillende disciplines één doel na te streven: de beste zorg voor onze cliënten.
     

Geboden wordt

  • Een bruto maandsalaris van € 2.182 - € 3.938 op basis van 36 uur, conform CAO gehandicaptenzorg, afhankelijk van werkervaring en diploma. Deze is gezien de gevraagde competenties 1 schaal hoger ingedeeld dan de CAO begeleidersfuncties.
  • Direct een vaste aanstelling en contracturen in overleg tussen 18 en 27 uur per week
  • Lange diensten van 9 uur, waardoor je in verhouding minder dagen hoeft te werken, maar mede door de onregelmatigheidstoeslag een goed salaris
  • De mogelijkheid om meer uren te werken via aanvullend flexibel werk
  • Onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren op loopafstand
  • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
  • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
  • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
  • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Meer informatie

Deze baan is niet voor iedereen. Dit is een kans voor de échte doorzetters: zorgprofessionals die midden in de nacht het verschil durven te maken. Bij ons werk je niet alleen ’s nachts, maar draai je ook een paar dagdiensten per maand mee. Zo leer je de cliënten écht kennen en bouw je aan het vertrouwen dat nodig is om hen optimaal te ondersteunen. Zij leren jou kennen, en jij leert wat zij nodig hebben. Heb jij het lef, de veerkracht en de toewijding om deze uitdaging aan te gaan? Sluit je dan aan bij ons team waarin jouw werk écht impact heeft!

Laat het ons weten! Stuur je vragen of interesse naar info@werkenbijipsedebruggen.nl en ontdek hoe jij jouw stempel kunt drukken op ons nieuwe nachtzorgteam. Durf jij het aan?


IPH09972

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.