🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Senior Salarisadministrateur

Ipse de Bruggen
Zoetermeer

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Ben jij de senior salarisadministrateur die ons team komt versterken? Bij Ipse de Bruggen werk je aan uitdagende salarisvraagstukken, ondersteun je onze HRM-professionals en zorg je voor een vlekkeloze salarisverwerking. Strategisch én hands-on: jij maakt het verschil!

Als senior salarisadministrateur ondersteun je samen met twee collega's de personeels- en salarisadministratie. Je zorgt ervoor dat nieuwe wet- en regelgeving tijdig en efficiënt wordt geïmplementeerd, in samenwerking met functioneel beheer. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de juiste en tijdige salarisverwerking, inclusief loon- en pensioenaangifte en de aansluiting met de financiële administratie.

Je bent het aanspreekpunt voor HRM-professionals en beantwoordt vragen van de accountant. Verder analyseer je de output van het roosterpakket (OWS) in AFAS en voer je periodieke controles uit op verwerkte mutaties. Ook werk je mee aan ingewikkelde salarisvraagstukken en pas je rechtspositionele regelingen toe, waarbij je controleonderzoeken uitvoert.

Kortom, je hebt zowel strategische als operationele taken en bent een cruciale schakel binnen het salarisverwerkingsproces.

Samen met onze manager, senior salarisadministrateurs, medewerkers salarisadministratie, personeelsadministratie en functioneel beheerders vormen we een team van ruim 20 collega’s. We zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de gehele HRM-administratie van Ipse de Bruggen.

Bij ons draait het om de correcte verwerking van salarissen, samenwerking om de processen nog beter te laten verlopen en natuurlijk werkplezier. Sluit je bij ons aan en ontdek wat ons team zo uniek maakt. We werken vaak vanuit ons servicekantoor maar in overleg kun je ook thuiswerken. 

Profiel kandidaat

  • Je hebt relevante werkervaring in een vergelijkbare rol of bent toe aan een stap naar senior.
  • Je bent in het bezit van een afgeronde MBO4 of HBO opleiding bij voorkeur op het gebied van salarisgerichte opleidingen zoals PDL.  Werkervaring vinden wij belangrijker.
  • Systemen zoals AFAS en ORTEC Workforce Scheduling (OWS)  zijn voor jou bekend of je maakt je systemen snel eigen. 

Geboden wordt

  • Als senior salarisadministrateur word je ingeschaald als staf medewerker en worden de contracturen in overleg vastgesteld tussen de 24 en 36 uur per week.
  • Een bruto maandsalaris van € 3.046 - € 4.349 op basis van 36 uur, conform CAO gehandicaptenzorg FWG 50.
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren voor de deur
  • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
  • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
  • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
  • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Meer informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties, een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Voor informatie kun je contact opnemen met Natalie Splinter (senior salarisadministrateur) , tel: 06-12 41 62 61 of met Marian Riedeman (senior salarisadministrateur), tel: 06-83 12 23 33.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


IPH09976

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.