🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Service Engineer West

Zomerdam
Velp-Grave

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Werk jij graag aan een technisch innovatief product waar verschillende vormen van techniek samen komen? Houd je van variatie in je werk en vind je het leuk om bij klanten op locatie te werken aan uitdagende technische vraagstukken? Wil je af van de 24-uurs en consignatiedienst? Dan zoek jij deze baan bij Zomerdam!

Als Service Engineer werk je voornamelijk in je eigen regio die ongeveer Noord- en Zuid-Holland en Utrecht beslaat. Je verricht reparaties en onderhoud, lost storingen op, verzorgd uitleg en adviseert klanten over de beste oplossingen. Geen dag is hetzelfde: je werkt aan mechanische systemen, pneumatiek, elektrotechniek, en soms ook PLC-besturingen. De afwisseling tussen de bedrijven en technische uitdagingen maakt het werk bijzonder afwisselend. Je werkt samen met je collega servicemonteurs, je maakt je eigen planning. Stemt dit af met je collega’s en je neemt elkaars werkzaamheden over bij vakanties.

Rik werkt als servicemonteur bij Zomerdam, hij zegt: " Ik wilde het technische servicevak in, maar niet in het weekend of met storingsdienst. Dat en nog meer vind ik bij Zomerdam. Wat ik zo fijn vind aan dit werk is de vrijheid en de afwisseling. Zowel qua het werk als de bedrijven waar je komt. En het is nog schoon werk ook! De waardering van klanten wanneer je een lastig probleem hebt opgelost, daar doe ik het voor."

Profiel kandidaat

Je hebt al ervaring als allround monteur of engineer en bent toe aan meer zelfstandigheid. Je houdt van afwisseling in je werk, bent zelfstandig en denkt in oplossingen. Onderweg zijn in je eigen regio vind je leuk. Je kan goed omgaan met mensen van operator, medewerker- of hoofd TD tot operationeel manager of directeur. " Ik geniet van de combinatie van vrijheid, variatie en het contact met klanten. We maken zelf onze planning en stemmen dat onderling af. Het hele plaatje, dat maakt het werken bij Zomerdam uniek.," aldus de zeer ervaren servicemonteur Robbert over zijn werk.

 

Verder neem je mee:

  • Tenminste een mbo-niveau 4 werk- en denkniveau. Verkregen door opleiding en/of ervaring. Bijvoorbeeld richting werktuigbouwkunde, mechatronica, automotive, vliegtuigbouw of een vergelijkbare technische richting.
  • Je bent mechanisch sterk en hebt kennis van pneumatiek, elektrotechniek, en liefst ook PLC-besturingen.
  • Kennis van printen en etiketteren.
  • Kennis van ijken en kalibreren is een pre.

Geboden wordt

  • Salaris: van € 3500 - € 4500 bruto per maand. Bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van je kennis en ervaring. Daar gaan we graag over met je in gesprek.
  • Vrijheid en zelfstandigheid: Jij bepaalt hoe je je werk het beste uitvoert.
  • Afwisseling: Werken bij verschillende bedrijven met uiteenlopende technische vraagstukken.
  • Geen consignatiedienst: Je hebt geen weekend- of nachtdiensten.
  • Auto van de zaak: hoe of wat, dat stemmen we persoonlijk met je af.
  • Open en informele cultuur: Korte lijnen en een mensgerichte managementstijl.
  • Fulltime dienstverband: 32-36 uur werken is bespreekbaar.

Meer informatie

Zomerdam Produktidentificatie is een onderneming die is gespecialiseerd in het in eigen huis produceren, ontwikkelen en leveren van klant specifieke etiketeer- en inspectiesystemen. Onze machine worden gebruikt voor etiketteren, printen, uitprijzen, wegen, metaaldetectie, röntgeninspectie en barcode-controles.

We zijn actief in de markten voor vers verpakte levensmiddelen, drank- en genotmiddelen, chemie, cosmetica en farmacie. Zomerdam ontwikkelt ook de software voor de besturing van de systemen met een zeer grote nadruk op bedienings- en gebruiksgemak. Zomerdam heeft door haar werkwijze een unieke positie in de markt.

Wil jij werken in een technisch uitdagende, afwisselende functie bij een groeiende organisatie? Klik op de sollicitatiebutton, stuur ons je gegevens en je krijgt binnen 3 werkdagen een reactie!

Wil je meer weten?

Neem contact op met Marcel van den Bogaart. Bel of WhatsApp hem op 06-10193934 of stuur een mail naar: marcel.vandenbogaart@primatch.nl.

Laat jouw technische talenten tot bloei komen!

Synoniemen vacaturetitel

Techniek, service engineer, servicemonteur, servicemonteur elektrotechniek, elektrotechniek, Zomerdam, allround monteur, Zomerdam Produktidentificatie

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.