🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Medewerker Customer Service

Essilor Group The Netherlands BV
Zevenaar

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Wij zijn EssilorLuxottica, een wereldleider in het ontwerpen, vervaardigen en distribueren van ooglenzen, monturen en zonnebrillen. Het bedrijf brengt de complementaire expertise van twee pioniers in de industrie samen, de een in geavanceerde lenstechnologieën en de ander in het vakmanschap van iconische brillen, om een verticaal geïntegreerde onderneming te creëren die uniek gepositioneerd is om te voldoen aan de zich ontwikkelende visiebehoeften van de wereld en de wereldwijde vraag van een groeiende brillenindustrie. 

 

Met meer dan 180.000 toegewijde werknemers in 150 landen die onze iconische merken aansturen, zijn onze mensen creatief, ondernemend en worden gevierd om hun unieke perspectieven en individualiteit. Toegewijd aan visie, stellen we mensen in staat om "meer te zien en meer te zijn" dankzij onze innovatieve ontwerpen en lenstechnologieën, uitzonderlijke kwaliteit en geavanceerde verwerkingsmethoden. Elke dag hebben we invloed op het leven van miljoenen door de manier waarop mensen de wereld zien te veranderen. 

  

ESSILORLUXOTTICA ZOEKT EEN MEDEWERKER CUSTOMER SERVICE (32 UUR) 

 

Word jij blij van klantcontact? Heb jij een vlotte persoonlijkheid? Wil je graag het beste voor de klant? Dan hebben wij een vacature voor jou waar jij gelukkig van wordt! 

  

De functie 

De functie als Customer Service medewerker biedt een variërende dag, eigen verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en natuurlijk ook een topsfeer. Je komt in een team terecht waar we elkaar helpen en waar (uiteraard) de klantverwachting overtreffen centraal staat!  

 

Als medewerker customer service beheer je samen met je collega’s en de accountmanager, een groep klanten.  

  • Je handelt telefonisch vragen van klanten af met betrekking tot orders, retourzendingen en glasproducten 

  • Je volgt de procedures om juiste en tijdige orderverwerking te realiseren. Het verwerken van binnenkomende orders gaat via de beschikbare kanalen als het elektronisch bestelsysteem, email, telefoon of post 

  • Je benadert de klant om te kijken of er wensen zijn en je speelt hier adequaat op in 

  • Je signaleert kwaliteitsverbeteringen en speelt deze door naar je teamleider 

  • Je informeert klanten over diensten, campagnes, trainingen en producten 

  • Je bent proactief in het adviseren van marketingacties en trainingsmodules 

Profiel kandidaat

Jouw profiel en vaardigheden 

  • Je hebt ervaring in en affiniteit met optiek 

  • Je bent een prettige gesprekspartner 

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau 

  • Je bent zelfstandig, flexibel, nauwkeurig, klantgericht en representatief 

  • Je kunt goed luisteren en je kunt je concentreren in een ruimte waar meer collega`s aan het werk zijn 

  • Je wilt graag trots zijn op jouw werk 

Geboden wordt

Wat bieden wij? 

EssilorLuxottica biedt een mooie zelfstandige functie in een dynamisch internationaal bedrijf met een informele- en open werksfeer. We bieden jou de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden we een modern en uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

 

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Korrie van Houten, CIC Manager Benelux, bereikbaar op telefoonnummer 06-40027218 

Solliciteren?
Solliciteer direct via bovenstaande button.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Synoniemen vacaturetitel

Klanttevredenheid Klantgericht Probleemoplossing Communicatievaardigheden Empathie Actief luisteren Klachtenafhandeling Servicegericht Telefonische ondersteuning E-mailbeheer Multitasking Teamwerk CRM-software Klantbehoud Feedback verzamelen Productkennis Stressbestendigheid Professionele houding Time management Klantinteractie

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.