🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Operator dagdienst | productie medewerker

Nyrstar
Budel-Dorplein

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Tijdens je eerste werkdag merk je al dat Nyrstar zijn medewerkers centraal zet: je krijgt een introductie van een van onze trainingscoördinatoren waarbij je alle informatie krijgt om een vliegende start te maken binnen Nyrstar. Je hebt bij ons een interessante loopbaan in zicht, waarbij jij aan het roer staat van je eigen ontwikkeling en daarbij behorende salarisontwikkeling. 

En veiligheid staat bij ons voorop: SAFETY FIRST is bij ons geen loze kreet, maar staat echt centraal in onze dagelijkse werkzaamheden. We verwachten ook van jou als operator dat je hier je bijdrage aan levert, door altijd alert te zijn en je ervaringen met ons te delen.

Geboden wordt

Je komt terecht in een leuk en informeel team van operators. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het behalen van je rijbewijs voor de payloader. En je werkt natuurlijk in een unieke omgeving, want Nyrstar is de enige zinkproducent van Nederland!

Verder ontvang je een prima salaris (startsalaris van €3.000,- bruto p/m incl. SAO toeslag). Daar bovenop ontvang je: 

  • ploegentoeslag van 10%
  • 8% vakantiegeld
  • vaste 13e maand
  • deelname aan bonusregeling
  • reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer

 

En verder kun je nog gebruik maken van een aantal andere voordelen die Nyrstar je biedt, zoals o.a. deelname aan het fietsplan of bedrijfsfitnessplan. 

Meer informatie

Solliciteer direct via bovenstaande button.

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.