🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Begeleider Nacht mbo3

Ipse de Bruggen
Nootdorp

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en hou je van het “nachtleven”? Dan hebben wij een uitdagende droombaan voor jou! Ben je daarbij ook nog eens enthousiast, teamgericht, en ondernemend, dan ben jij de collega die we zoeken om ons nachtteam te komen versterken?

We hebben meerdere vacatures voor begeleider in de nacht, zowel op, als buiten het terrein.

In beide teams werk je een nachtdienst van 22.15 uur tot 7.45 uur. Je werkt zelfstandig of samen met een team collega’s en komt hierbij een diversiteit aan zorg- en begeleidingsvragen tegen. Het accent van de werkzaamheden in de nacht ligt op het gebied van begeleiden van cliënten met gezondheid- en gedragsproblemen en verzorgende handelingen.

Als begeleider observeer je cliënten door middel van een uitluistersysteem en camera beelden. Je reageert op oproepen, signaleert bijzonderheden en rapporteert hierover in het CVO.

Je werkt in een team waarin communicatie, vertrouwen en eerlijkheid steeds terugkerende waardes zijn.

Naast de zorg voor de cliënten kun je als onderdeel van het zelf organiserend team, veel betekenen en je talenten en kwaliteiten volop inzetten en ontwikkelen.

Er zijn twee nachtteams werkzaam op buurtschap Craeyenburch.

  • Een team op het terrein Craeyenburch:

Hier bieden we de zorg en begeleiding aan zo’n 400 cliënten met een verstandelijke en vaak ook een lichamelijke beperking. Op Craeyenburch wonen cliënten van jong tot oud, cliënten die matig zelfstandig zijn, maar ook cliënten die veel verzorging nodig hebben. Het gaat om allerlei verschillende mensen met verschillen op het gebied van gedrag, communicatie, lichamelijke conditie, motorische vaardigheden en zintuigelijke mogelijkheden. Een mix van wat de gehandicaptenzorg zo mooi en divers maakt.

  •  Een team in het buitengebied Ypenburg:

Hier werkt het team roulerend over 3 locaties van Ipse de Bruggen in de naastgelegen wijk Ypenburg. We bieden hier zorg en begeleiding aan 24 cliënten per woning. Deze cliënten hebben een meervoudig complexe zorgvraag van uiteenlopende niveaus of zijn ouderen zorgvragers met een psychogeriatrische problematiek. Je bent hier een hele nacht aanwezig op één van deze woningen, en bent verantwoordelijk voor de zorg en begeleiding van deze 24 bewoners. Je werkt zelfstandig maar toch samen. Je ontvangt gedurende de nacht ondersteuning van je collega’s op de andere woningen.

Voor beide teams geldt dat er gedurende de nacht kan worden terugvallen op de coördinerend verpleegkundige, die in de nacht als back-up en eindverantwoordelijke aanwezig is.

Het nachtteam is een enthousiast team waar de zorg voor de cliënten op de eerste plaats komt. Het nachtteam heeft wisselende taken, van uitluisteren/kijken van het toezichtsysteem, tot begeleiding en verzorging geven aan cliënten op de woning. We werken bij Ipse de Bruggen vanuit de visie “veilig en ongestoord” slapen, gebaseerd op het manifest zoals we bij Ipse de Bruggen hebben ontwikkeld. Een goede, gezonde nachtrust is ons streven.

Profiel kandidaat

Je:

  • bent in het bezit van een afgeronde opleiding op minimaal niveau 3 zoals VIG, MMZ, SPW; 
  • hebt affiniteit met de verstandelijk gehandicapten zorg;
  • houdt van uitdagingen en van aanpakken en deist niet terug voor wat agressie;
  • kunt deskundig omgaan met verschillende zorg- en begeleidingsvragen;
  • bent bevoegd en bekwaam tot het uitvoeren van een aantal verpleegtechnische handelingen waaronder het geven van sondevoeding en toedienen van zuurstof;
  • bent flexibel, wilt blijven leren en jezelf ontwikkelen;
  • kan zelfstandig werken maar ook samenwerken;
  • bent bereid een BHV en agressie training te volgen.

Geboden wordt

  • Direct een vaste aanstelling en contracturen in overleg tussen 24 en 32 uur per week
  • De mogelijkheid om meer uren te werken via aanvullend flexibel werk
  • Een bruto maandsalaris tussen € 2.393 - € 3.360 op basis van 36 uur, conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 35
  • Onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren in de buurt van de locattie
  • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
  • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
  • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
  • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
  • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Meer informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Onderdeel van de procedure kan zijn dat je een nachtdienst meeloopt om te ervaren wat het betekent om in de nacht te werken.

Voor informatie kun je contact opnemen met begeleider Els in 't Groen, tel: 06 - 10 91 66 49. 


IP09947

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.