🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Zorgcentralist | MBO Verpleegkundige | 20 uur per week

De Zorgboog
Vuurijzer - Deurne

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Het Cliënt Contact Centrum van de Zorgboog bestaat uit de teams Zorgcentrale en Zorgbemiddeling. De Zorgcentrale bestaat uit 14 Verpleegkundigen die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar zijn voor mensen met een zorgvraag. Zij zijn de verbinder tussen zorgvraag en aanbod. Voor dit team zijn we op zoek naar een collega

Zorgcentralist - (Verpleegkundige MBO)
voor 20 uur per week

Waar kom je te werken?
De Zorgcentrale is de voordeur tot de zorg en vormt de verbinding tussen de cliënten en de directe zorg. Alle zorgcentralisten zijn op werkdagen tussen 08.00-17.30 uur werkzaam vanuit het kantoorpand de Vuurijzer, te Deurne. Buiten deze tijden zijn zij bereikbaar voor zaken die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag zoals ongeplande zorg, het aanmelden van een nieuwe cliënt of een alarmering. Deze bereikbaarheidsdienst in de avond, nacht en op weekenddagen wordt ingevuld met één van de zorgcentralisten vanuit huis. Iedereen heeft thuis een vaste werkplek met voorzieningen van internet en telefonie om goed en ergonomisch te kunnen werken. Volgens een vooraf bekend rooster worden de consignatiediensten in de avonden, nachten en weekenden verdeeld.


Wat ga je doen?
De Zorgcentrale krijgt veel vragen via de telefoon en email binnen, de vragers zijn divers. Het kan gaan om cliënten en mantelzorgers, maar ook verwijzers en/of ketenpartners. De vragen waarover wordt gebeld zijn uiteenlopend, hieronder een greep van veel terugkomende onderwerpen.

  • Wijkzorg en wijkverpleging: aanvragen, ongeplande zorg, advies
  • Kraamzorg: aanvragen
  • Personenalarmeringen
  • Zorgboog in Balans: afspraken maken of verzetten, cliënten invoeren
  • Aanvragen voor continue nachtzorg en acute zorgvragen voor de ambulante nachtzorg
  • Vragen over opnamemogelijkheden, aanvraag indicatie PGB, logeerhuis Plezant en dagbesteding

Naast zorgonderwerpen, komen er ook veel vragen binnen over HRM, ICT, Inkoop, Opleidingen etc. De zorgcentralisten zijn de vraagbaak voor collega's binnen de Zorgboog en kunnen doorverwijzen naar de juiste persoon of afdeling. Kortom iedere dag is het een verrassing wat erop je pad komt, dit maakt het werk uitdagend en divers.


Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een Verpleegkundige met tenminste 2 jaar werkervaring in de directe zorg. Je beschikt over sterke sociale en communicatieve vaardigheden, bent stressbestendig, kunt snel schakelen en stelt de klant (intern en extern) centraal. Je bent vaardig in het werken met verschillende automatiseringspakketten. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de cao VVT, de functie is ingedeeld in FWG 45 (maximaal € 3.944,48 - niveau 1 oktober 2024), daar komt nog 8% vakantiegeld in mei bij en 8,33% eindejaarsuitkering in november. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenopbouw, het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, een arbeidsongeschiktheidsverzekering en een gratis lidmaatschap van Zorgboogextra met o.a. korting op uitjes en verzekeringen horen daarbij.
Het contract wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar, met de intentie tot een contract voor onbepaalde tijd. De afspraken met betrekking tot 
werkdagen/tijden gaan in onderlinge afstemming. Daarbij is er ruimte om deels thuis te werken. 

Meer informatie en solliciteren
Bij vragen kun je contact opnemen met Anita Meeuws, Manager Cliënt Contact Centrum, via telefoonnummer 06-20482570. Overtuigd dat jij in het profiel past, laat dan direct je sollicitatie achter via de sollicitatiebutton, we zien jouw reactie met belangstelling tegemoet, je bent van harte welkom.

Goed te weten; de gesprekken staan gepland voor dinsdag 15 oktober, fijn als je rekening houdt met deze datum.

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.