🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Helpende Zorg | Kleinschalig wonen | 32 uur

De Zorgboog
Kleinschalig wonen - Someren-Eind

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

In het hartje van Someren-Eind heeft de Zorgboog 3 woningen voor kleinschalig wonen, zowel pg en somatiek. Het dorp waar iedereen voor elkaar klaarstaat en elkaar kent. Voor de kleinschalige woonvoorzieningen zijn we op zoek naar een warme, gezellige collega die ons team komt versterken op één van de woningen.

 

Helpende             
32 uur per week, wil je graag minder uren dan zijn we daar heel blij mee, we gaan graag met je in gesprek

 

Someren Eind heeft 3 kleinschalig woningen. We bieden plaats aan 7 cliënten per woning. Iedere bewoner heeft natuurlijk een persoonlijk ingerichte slaap- en badkamer. Verder is er een gezamenlijke woonkamer met keuken. Iedere woning heeft een klein team van medewerkers. We leven hier met elkaar en zetten ons volop in om, naast de benodigde zorg, ruim aandacht te besteden aan een huiselijke, warme sfeer waarin we respectvol met elkaar omgaan, bijna zoals thuis. En net zoals thuis is er tijd voor ontspanning, individueel of met elkaar. Op korte termijn zijn wij zoek naar een aanvulling van het team waarbij de inzetbaarheid binnen alle kleinschalige woningen PG en somatiek zal zijn, een leuke en afwisselende functie. Als helpende ben je de spil in de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL-zorg), je biedt ondersteuning en zorg aan de mensen vanuit het zorgleefplan, alleen of met een collega.

Warm en betrokken, creatief en zelfstandig
Beschik jij over een paar warme handen, heb je affiniteit met de doelgroep, een positieve beroepshouding én het diploma Helpende Zorg. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden valt voor een Helpende in FWG 25 (maximaal € 2.928,86). Als secundaire arbeidsvoorwaarden is er onder meer deelname in het pensioenfonds PFZW en de fiscale regeling reiskosten. Ook kun je extra vakantie dagen bijkopen en bieden we een gratis lidmaatschap aan voor Zorgboogextra en korting bij verscheidene verzekeraars.


Interesse?
Direct solliciteren is mogelijk via de sollicitatiebutton, we nemen binnen enkele dagen contact met je op. Heb je eerst nog vragen, neem dan contact op met Ida Roovers (Clustermanager) via telefoonnummer 06-33020866 of met Yvonne van Meel (de Talentboog) via telefoonnummer 06-16138396. Je bent van harte welkom! 

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.