🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Begeleider | 24-32 uur per week

Ipse de Bruggen
Nootdorp

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Wil jij bijzonder werk verrichten en vind je verzorgen het leukste van je vak? Dan zijn wij op zoek naar jou als begeleider op een woonlocatie voor mensen met een zorgafhankelijke beperking. Met een vaste aanstelling van 24-32 uur, gratis parkeergelegenheid voor de deur en alle faciliteiten die je nodig hebt om de beste zorg te leveren. Quote begeleider: "Hier werken voelt als een tweede thuis."

Als begeleider ben je tijdens je dienst verantwoordelijk voor zes bewoners en zorg je dat hun huis als een thuis aanvoelt. Tijdens de douchemomenten neem je de zorg over, maar je kijkt ook naar wat de cliënten nog zelfstandig kunnen en begeleidt of ondersteunt waar nodig.

Je werkt zelfstandig, wat jou veel vrijheid geeft om de dag in te delen op basis van de behoeften en wensen van de bewoners, maar je kunt altijd terugvallen op je collega. De woning heeft twee verdiepingen en doelgroepen, waarbij de ene wat meer zorg en de andere wat meer begeleiding nodig heeft, wat voor afwisseling in je werk zorgt. Je volgt het zorgplan en rapporteert nauwkeurig de voortgang en bijzonderheden.

Daarnaast voer je samen met het team organisatorische, huishoudelijke en administratieve taken uit. Je werkt volgens een onregelmatig rooster met ochtend-, avond- en weekenddiensten van verschillende lengtes.

Wij zijn 11 bewoners met een verstandelijke beperking, waaronder autisme en het syndroom van Down, een enkeling heeft ook epilepsie. We begrijpen gesproken taal en houden van humor, maar communiceren voornamelijk non-verbaal met geluiden en af en toe een enkel woord. We hebben jouw nodig bij onze algehele verzorging, maar helpen mee waar we kunnen. We zijn gek op uitjes en vinden het leuk om met jou op pad te gaan, zelfs voor een bezoekje aan de supermarkt. We houden van structuur en meebeleven.

 

Profiel kandidaat

Als begeleider gehandicaptenzorg:

  • heb je een afgeronde relevante zorgopleiding op minimaal mbo3 zoals BSD, BGZ.
  • vind je verzorgen het mooiste van je vak.
  • geniet je van de vrijheid om je dienst in grote lijnen zelf in te vullen.
  • heb je geduld in je begeleiden.

 

Geboden wordt

  • Direct een vaste aanstelling en contracturen in overleg tussen 24 en 32 uur per week
  • Een bruto maandsalaris tussen € 2.182 - € 3.360 op basis van 36 uur, conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 30/ 35
  • Onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
  • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
  • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren voor de deur
  • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
  • Diverse trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
  • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Meer informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Wil je meer informatie, een kopje koffie komen drinken, of een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op met Marianne Poorter tel: 06-45 99 52 09.

 


IPSG09897

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.