🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Technisch Beheerder

Ipse de Bruggen
Zoetermeer

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Wil jij met jouw technische gebouwkennis echt het verschil maken in een waardevolle functie, solliciteer dan als technisch beheerder bij Ipse de Bruggen.

Na een gedegen inwerkperiode word je verantwoordelijk voor het onderhoud van de toegewezen gebouwen. Je coördineert het onderhoud en aanpassingen aan gebouwen en installaties in de regio die onder jouw beheer valt. Je bent aanspreekpunt voor de huurder over alle onderhoudsvragen van de gebouwen, signaleert gebreken in en om de gebouwen, geeft opdrachten aan externe partijen en coördineert en controleert de uitbestede werkzaamheden. Je lost kleine gebreken zelf op en verricht correctieve werkzaamheden, draagt zorg voor het goed functioneren van installaties en rapporteert over de stand van zaken met betrekking tot het beheer van de gebouwen aan je manager en de gebruiker. Je ondersteunt bij de uitvoering van bouwprojecten en grote aanpassingen aan gebouwen en bewaakt of gebouwen voldoen aan de wet- en regelgeving;

Je hebt goed contact met de projectleiders, technisch beheerders en projectmanagers en stimuleert kennisuitwisseling. Je neemt actief deel aan de diverse vergaderstructuren en levert een aandeel in verbeterplannen zoals onder andere in het jaarplan worden afgesproken.

Ipse de Bruggen is een van de grootste zorgorganisaties in Zuid-Holland. We ondersteunen mensen met een licht tot ernstig verstandelijke (meervoudige) handicap in alle leeftijden. Binnen de stichting is de afdeling Vastgoed verantwoordelijk voor een veilige en prettige woon- en werkomgeving voor onze cliënten en hun begeleiders.

De afdeling beheer en onderhoud bestaat uit acht projectleiders/managers die verantwoordelijk zijn voor het realiseren van toegewezen projecten op gebied van onderhoud of kleinere nieuwbouw- of renovatieprojecten en vijftien technisch beheerders die zorgdragen voor de coördinatie van het dagelijks (calamiteiten)onderhoud.

Iedere technisch beheerder is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen gebouwen, maar het team vangt samen de pieken op en deelt waar nodig specialistische kennis. Iedere technisch beheerder beschikt over een bedrijfsauto voor werkverkeer en is uitgerust met moderne communicatieapparatuur zoals een laptop en een mobiele telefoon. Ipse de Bruggen is participant in de Green Deal Zorg en committeert zich aan de gemaakte verduurzamingsdoelstellingen.

Profiel kandidaat

Je:

  • bent in het bezit van een afgeronde opleiding bouwkunde, installatietechniek of elektrotechniek op mbo4 niveau en hebt mogelijk al een paar jaar werkervaring;
  • bent geïnteresseerd in het beheer van gebouwen en installaties en wil je daar in de volle breedte in ontwikkelen;
  • neemt initiatief maar weet je gesteund door je leidinggevende of collega’s als je informatie nodig hebt;
  • je bent een teamspeler die weet dat je altijd op die collega’s kan terugvallen;
  • wil je verdiepen en kennis opdoen van aanverwante vakgebieden en wet- en regelgeving op gebied van veiligheid, milieu en arbeidsomstandigheden;
  • hebt kennis van geautomatiseerde (informatie) systemen en houd de ontwikkelingen bij binnen je eigen vakgebied.

Geboden wordt

  • Een uitdagende functie met een vaste aanstelling en contracturen in overleg tussen 32 en 36 uur per week
  • Een bruto maand salaristussen € 2.821 - € 3.938 op basis van 36 uur, conform CAO gehandicaptenzorg FWG 45
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren op loopafstand
  • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
  • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
  • Jaarlijks €750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
  • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Meer informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties, een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met Berend van de Graaf (Procesmanager Vastgoed), tel: 06 - 53 86 08 46.


IPN09888

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.