🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Energieke en enthousiaste groepsleerkracht bovenbouw

Van Detschool - Stichting Orion
Amsterdam

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Als leerkracht bij ons op school ga je een uitdaging niet uit de weg en heb je de creativiteit om onderwijs op maat aan te bieden, gekoppeld aan onze leerlijnen. Je hebt meer dan een gezonde dosis geduld en kunt structuur en voorspelbaarheid bieden aan de leerlingen. Je werkt nauw samen met collega’s en zorgprofessionals voor individuele leerlingen. 

Profiel kandidaat

Wij zijn op zoek naar een leerkracht die weet wat het werken met kinderen met autisme en moeilijk verstaanbaar gedrag (adhd, angststoornis, hechtingsstoornis, autisme, pdd-nos, MCDD) betekent of dit op de werkvloer wil leren. Wij zoeken een enthousiaste nieuwe collega die van aanpakken en afwisseling houdt. Die zowel de groepsdynamiek als het onderwijs voorop heeft staan, maar die ook op vrijdagmiddag gezellig de week met collega’s wil afsluiten! Vanzelfsprekend ben je pabo-gediplomeerd of wil je beginnen met de Pabo. Ervaring daarentegen is geen must, we leren je hier graag het vak. Zij-instromers zijn ook van harte welkom bij Orion!

Geboden wordt

Veel! Naast goede begeleiding bieden we je een divers en innovatief team met hart voor de leerlingen, ouders én collega's! Een school waar traumasensitief onderwijs, opbrengstgericht (samen)werken en veiligheid speerpunten zijn. Wij zijn een school met een gemotiveerd team dat keihard werkt en samen successen viert! 

We bieden je een tijdelijke baan, met uitzicht op vast. Je wordt ingeschaald volgens CAO-PO afhankelijk van je achtergrond en ervaring. 

Meer informatie

Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).

Solliciteren?
Solliciteer direct via bovenstaande button.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.