🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Beveiliger in Opleiding | Stel jouw toekomst veilig

National Recruitment Services BV
Alphen aan den Rijn

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Ben jij op zoek naar een beroep waar elke dag anders is en waar je echt het verschil kunt maken? Lees dan verder, want wij hebben dé kans voor jou om de wereld een stukje veiliger te maken én jezelf te ontwikkelen als topbeveiliger!

Waarom Beveiliger?

Als beveiliger zorg je voor veiligheid en rust op diverse locaties. Of je nu mensen helpt bij evenementen, belangrijke locaties bewaakt, of winkelcentra beveiligt - jouw werk is altijd afwisselend en belangrijk. Geen dag is hetzelfde!

Wat maakt onze opleiding uniek?

  • Diversiteit en Avontuur: Ontdek alle facetten van het vak, van evenementenbeveiliging tot objectbewaking en winkelsurveillance.
  • Topkwaliteit Opleiding: Met professionele trainers, persoonlijke begeleiding, en een programma dat helemaal is afgestemd op jouw groei.
  • Betaald Leren en Werken: Je krijgt je opleiding vergoed én een betaalde stage. Je verdient direct je eigen geld.

Zie jij de beveiliging als een echte uitdaging en ben je bereid om een opleiding bij ons te volgen? Reageer dan direct, onze opleiding Beveiliger 2 start binnenkort.

Profiel kandidaat

Wat verwachten wij van jou?

Wij vragen motivatie, punctualiteit en doorzettingsvermogen. Met de juiste instelling kun je een topbeveiliger worden. Wij zorgen voor de rest!

Waarom kiezen voor ons bedrijf?

  • Professioneel en Betrokken: Met jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche zorgen wij ervoor dat jij je thuis voelt.
  • Ondersteuning: Alle hulp die je nodig hebt, van persoonlijke begeleiding tot extra trainingen en workshops.
  • Carrièrekansen: Volop doorgroeimogelijkheden na je opleiding. Of je nu je eigen team wilt leiden of je wilt specialiseren, wij helpen je om jouw dromen waar te maken.

Geboden wordt

Hoe ziet je opleiding eruit?

  • E-learning Thuis en In Klas: Volg online lessen in en kom 1 dag per twee weken intern voor theorie.
  • Praktijkervaring: Na akkoord politiescreening start je praktijk in ons bedrijvencomplex, begeleid door een praktijkopleider. De duur van dit traject hangt af van jouw ontwikkeling. Je stroomt daarna door naar andere locaties en disciplines binnen de beveiliging, altijd in overleg met jou.
  • Examenvoorbereiding: Oefen rollenspellen in ons examencentrum om je stressvrij en goed voor te bereiden op de praktijk en examens.
  • Samenwerken: Deel ervaringen met medestudenten en werk soms samen op locaties of evenementen.

Wat bieden wij?

  • Direct Geld Verdienen: Verdien meteen geld naast je opleiding, namelijk minimaal €15,33 per uur!
  • Uitdagende Omgeving: Kies samen met ons de beste locatie voor jou. Geen dag is hetzelfde bij onze klanten.
  • Diverse Werkmogelijkheden: Mobiele surveillance, havenbeveiliging, objectbeveiliging en meer. Er is altijd werk voor jou!

Meer informatie

Ben jij klaar om jouw avontuur in de beveiligingswereld te starten? Solliciteer dan nu en stel je toekomst veilig als beveiliger in opleiding!

Solliciteren?
Solliciteer direct via bovenstaande button.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Synoniemen vacaturetitel

Beveiliger in opleiding Aspirant beveiliger betaalde opleiding gratis opleiding Security Vacature aspirantbeveiliger beveiliging beveiligingsmedewerker

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.