🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Helpende kleinschalig wonen dementie

De Zorgboog
Liessel

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Welkom bij kleinschalig wonen De Wellenshof in hartje Liessel. Wij zijn een woonvoorziening voor mensen met dementie. In een beschermde omgeving wonen 28 bewoners verdeeld over vier woningen. Als team zijn we dagelijks bezig met het bieden van welzijn, begeleiding en zorg, met als doel zorgen voor een fijne dag. Ter versterking van het team zijn we op zoek naar een

Helpende
Voor 24 uur per week, meer of minder is bespreekbaar

Over ons en de locatie
Onze locatie is op meerdere punten interessant. Zo hebben we een mooi aangelegde binnentuin en bevinden alle woningen zich op de begane grond, dit biedt bewoners loopgelegenheid. Iedere bewoner heeft een slaapkamer en per woning is een gezamenlijke huiskamer aanwezig. Een plek voor ontspanning, ontmoeting en activiteiten. We zijn één groot collegiaal team, waarbij we werken op een vaste woning, maar elkaar helpen als dat nodig is. Gezelligheid, persoonlijke aandacht en kleine attenties vinden we belangrijk. In Liessel is een activiteitencentrum aanwezig, vrijwilligers halen onze bewoners meerdere malen per week op om hen een fijne dag te bezorgen.

Als Helpende sta je het grootste gedeelte van de dag samen met een Medewerker Welzijns- en (zorg)ondersteuning. Deze collega's ondersteunen bij maaltijden, activiteiten en houden een oogje in het zeil in de huiskamer. Cliëntenzeggenschap vinden we belangrijk, dit betekent dat we telkens opnieuw kijken wat een bewoner nodig heeft om een fijne dag te hebben waarin hij of zij eigen keuzes maakt.

Anders zorgen
Zorgen voor onze bewoners kunnen we niet alleen, we betrekken het netwerk van een cliënt en worden op de woningen geholpen door ontbijt- en activiteitenvrijwilligers. Ook hebben we ondersteunende collega's die samen met ons de ADL-zorg bieden en we vragen familie wat zij kunnen betekenen, bijvoorbeeld door te koken.

Salaris
Het salaris van een Helpende is ingedeeld in FWG 25 van de cao VVT (maximaal €3.003,86 bruto per maand op fulltime basis) en een contract voor onbepaalde tijd is mogelijk. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer een eindejaarsuitkering, een uitstekende pensioenregeling en een uitgebreid Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden. Hiermee kun je arbeidsvoorwaarden op maat maken, bijvoorbeeld voor extra verlof of voor fiscaal voordeel. Daarnaast bieden wij een arbeidsongeschiktheidsverzekering en een gratis lidmaatschap van Zorgboog Extra.

Nieuwsgierig?
Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton, wil je eerst meer informatie of een keer meelopen neem dan gerust contact op met Chantal Slegers, Clustermanager, via telefoonnummer 06-83190496. 

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.