🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Verzorgende C of IG | kleinschalig wonen

De Zorgboog
Beek en Donk

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

In Beek en Donk vind je woonzorgcomplex de Regt. In deze eigentijdse locatie biedt de Zorgboog ook kleinschalige woonvormen aan voor mensen met dementie. Binnen deze woningen is momenteel ruimte voor een collega in de functie van

Verzorgende (C of IG) 
24 uur per week

 
Onze kleinschalige woningen bieden een huiselijke omgeving waar 7 mensen samenwonen. Zij hebben met elkaar gemeen dat zij te maken hebben met de ziekte dementie en hierdoor in meer of mindere mate afhankelijk zijn geworden van anderen. Met elkaar creëren we een huiselijke omgeving die zoveel mogelijk lijkt op een gezinssituatie, het welzijn en het stimuleren van de zelfstandigheid van de cliënten in hun dagelijkse doen en laten is daarbij erg belangrijk. En net als thuis is geen dag hetzelfde. Naast zorgmedewerkers bestaat ons team ook uit medewerkers welzijn, zo kunnen we op alle niveau's aansluiten bij behoeftes en wensen van de cliënt. Deze manier van werken doet een beroep op je flexibiliteit, creativiteit en zelfstandigheid.

Transparant en zelfstandig

Ben jij een zelfstandige verzorgende met een open transparante houding en affiniteit met mensen met dementie dan ontvangen we je met open armen. Vanzelfsprekend heb je een diploma als verzorgende (C of IG). De Zorgboog is een professionele en toch informele organisatie met ruimte om jezelf te ontplooien. We bouwen graag een langdurige relatie met elkaar op, een contract voor onbepaalde tijd hoort daarbij. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao VVT, afhankelijk van je diploma is dit conform FWG 30 (maximaal €3.088,94) of FWG 35 (maximaal €3.337,94). Door het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden kun jij je arbeidsvoorwaarden ook nog eens helemaal op maat maken, door bijvoorbeeld extra vakantiedagen te kopen, fiscaal voordeel of mee te doen aan het fietsplan. Daarnaast bieden we een arbeidsongeschiktheidsverzekering aan en wordt je gratis lid van Zorgboog Extra waarmee je korting krijgt op b.v. een saunabezoek en nog veel meer.

Interesse?
Direct solliciteren kan via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de functie of wil je een keer meelopen, neem dan contact op met Jacqueline Mathijssen, Clustermanager, telefoon 06-51632435 of met Yvonne van Meel, corporate recruiter, telefoon 06-16138396. Je bent van harte welkom.

 

Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.