🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Coordinator Zorg kleinschalig wonen

De Zorgboog
Deurne

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

De Zorgboog is voor Kleinschalig Wonen St. Jozefparochie te Deurne op zoek naar een enthousiaste

Coördinator zorg
Voor 24 uur per week


Als Coördinator Zorg heb je een zorg-coördinerende rol voor een aantal cliënten. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zorg, het regelen van opnames, het voeren van familiegesprekken en het deelnemen aan multidisciplinair overleg, het aansturen van de zorg en het maken van looproutes. Je bewaakt en bevordert hierin de kwaliteit en de continuïteit van het totale zorgverleningsproces. Verder bied je verzorging en begeleiding aan cliënten volgens het opgestelde zorgleefplan waarin welzijn, wonen en zorg altijd in balans centraal staan. 

Kleinschalig Wonen St. Jozefparochie heeft 4 woningen, in iedere woning verblijven 7 mensen, ieder met een eigen kamer. De nadruk ligt niet alleen op de verzorging, maar juist op de begeleiding in een goed woon- en leefklimaat. De zorg is primair gericht op het doorbrengen van deze levensfase in een plezierige, respectvolle en huiselijke omgeving. Daarom creëren wij een omgeving die zoveel mogelijk lijkt op een gezinssituatie. Het stimuleren van de zelfstandigheid van de cliënten in hun dagelijkse doen en laten is erg belangrijk. 


Zelfstandig met verbindende talenten
Ben je zelfstandig met verbindende talentenflexibel ingesteld, stressbestendig  en beschik je over goede sociale vaardigheden dan komen wij graag met jou in contact. Vanzelfsprekend beschik je over een diploma Verzorgende IG. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de functie van Coördinator Zorg, je salaris is ingeschaald in FWG 40 (maximaal €3.590,14 per 1 oktober 2024), volgens CAO VVT.

Interesse?
Je sollicitatie is van harte welkom via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen of wil je een keer meelopen, neem dan gerust contact op met Aron Teelen, via telefoonnummer 06-47515778. Je bent van harte welkom!


Log in bij Nederlandvacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Nederlandvacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.